Dagens budskap torsdag 7/1

Hej fina <3

Tack för att du läser mina budskap och följer mig på dem plattformer som passar dig <3 Tack för förtroendet! Passar på att önskar dig en trevlig helg så hörs vi på måndag.

Inget budskap imorgon, men nya videos på Youtube kommer imorgon eller under helgen och jag kommer även jobba med mitt kompendium/e-kurs gällande självkärlek. Kompendium/e-kurs om tvillingsjälar med info, övningar och meditation som kommer hjälpa dig på din resa. https://gum.co/KoRUT

Vid 2000 like på min FB sida (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) så kommer jag lotta ut läggningar och budskap så in och gilla <Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger lut nya läggningar och erbjudanden.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCqkSLZg-mJDQD7Kiuc_JLmw
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bolk som är på engelska
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.colm/groups/17216590338984
Min podcast: anchor.fm/tarot-angels eller https://tarotandangels.podbean.com/
Gumroad för produkter eller extended readings : https://gumroad.com/tarotandangels

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Det finns en trötthet och du känner dig utmattad samt en viss känsla av uppgivenhet. Du är så trött och du vill ha en paus och det finns en känsla av att det var bättre förr. Du har svårt att släppa taget om det som var vilket skapar en viss trötthet och stillastående som inte är bra.
För andra handlar det om att du känner en attraktion till någon då denna person tilltalar dig på ett sätt som du inte känt tidigare och du har svårt att släppa taget om denna person och du har försökt på alla sätt och vis, men det går inte.

Det finns en passivitet runt dig nu och du har liksom tryckt på pausknappen. Det finns något du behöver göra på ett annat sätt och kanske se dig om efter nya lösningar. Det är viktigt att göra något annat, utanför din rutin. Det är även viktigt att du inte agerar förrän du har tillräckligt med info eller kunskap om något.

Det finns kommunikation via nätet eller sms för någon och detta kan handla om någon som bor långt bort från dig, men det finns en annan kraft och energi runt detta där ni faktiskt kan klara av att kommunicera på ett mognare sätt.
För andra så handlar det om att det finns kommunikation här, men att ni inte är så ärliga som ni borde och det är som om ni håller tillbaka lite grann.

Tvillingsjälbudskap
En av er inser att detta är en speciell relation och connection speciellt då denna person inte riktigt velat inse eller ta till sig detta innan vilket var väldigt svårt och skapade en större distans mellan er än vad som var nödvändigt. Det ser ut som en förändring är på väg att ske och denna person kommer dra sitt strå till stacken och göra mer för er, att ge mer än tidigare.

Den andra funderar hur länge detta ska pågå och det finns en viss uppgivenhet. Du väntar på en förändring och väntar på att den andra personen ska göra mer och det ser ut som om det är på väg att ske. Du vet att detta är en speciell relation som verkligen är djup och själslig.

Högre jag budskap
Jag brukar viska ditt namn, men hör du mig?
Jag ätr tött på att fly, men jag vet att det inte är rätt tid för oss nu

Kram Erika

 

 

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Vill ni samma sak, 250 kr
Tittar på om ni vill samma sak, om ja kommer ni dit eller inte, om nej – hur blir det då samt vad som kommer hända mellan er.
Är ni menade för varandra, 275 kr
Tittar på om ni är menade för varandra, varför träffades ni, en utmaning för er (svårighet, sår beroende på vad som kommer fram) samt annat som kan vara viktigt.
3 viktiga händelser detta år (positivt eller negativt), 200 kr
Du och din tvillingsjäl, 250 kr
Vad ni går igenom nu separat, vad ni behöver fokusera på samt spegling.
Vad du bör älska med dig själv, 200 kr
3 saker. En mening eller två om varje sak
Ingen kontakt, 270 kr
Tittar på om hen tänker på dig, önskar hen kontakt, borde du kontakta hen, kommer hen kontakta dig i framtiden, om ja hur blir det.
5 bra saker, 250 kr
Tittar på fem bra saker som är på väg till dig
En mening eller två om varje sak
Ghosting/running, 250 kr
Har någon dragit sig undan eller har din tvillingsjäl distanserat sig så är detta för dig
Tittar på blockering, rädslor och annat som kan vara viktigt för dig att veta.
The good shit, 200 kr
Tittar på vad som är på väg till dig som är positivt samt budskap
Öppen läggning, 250 kr
Dett
a är en läggning där jag ser vad som kommer upp för dig, kan vara inom ett specfikt område men är en öppen läggning där jag skriver ner det jag får till mig och skickar till dig, samt råd.
Kärleksmeddelande från någon som hen vill skicka dig, men inte gjort än
5 meddelanden – 250 kro
10 meddelanden – 370 kr
Vad vill hen säga dig 2, 225 kr
Tittar på vad hen vill säga dig som hen inte gjort, varför hen inte gjort det samt något om vem det är eller om du vill ha ett meddelande från en specifik person uppge då namnet på hen.
Varför försvann hen, 225 kr
Tittar på varför hen ghostade dig, vad hen kände, om hen hör av sig igen eller inte.
Erikas kärleksspecial, 275 kr
Tittar på er vänskap, er kärlek, o detta kommer hålla eller om er relation kommer bestå samt vad ni kan hjälpa varandra med.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

7 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag 7/1

  1. Therese skriver:

    Tack!
    Hittar nästan något menat för mig i dina dagliga budskap 🙏✨

    Undrar lite, är själsfrände och tvillingsjäl samma sak? Tvillingflamma är väl något annat som jag förstått det?

    Ha en fin dag! 💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *