Dagens budskap onsdag 6/1

Hej fina <3

Jag kommer inte blogga på fredagar till å börja med då jag kommer fokusera på min podd, Youtubekanal och kurser som kommer finnas på gumroad som du kan köpa. Nya videos ute på Youtube och ny podd.
Tvillingsjälbudskapen kommer därför på måndag eller torsdagar. Det kan hända att det sker en förändring med fredagsbloggandet längre fram.

Kompendium/e-kurs om tvillingsjälar med info, övningar och meditation som kommer hjälpa dig på din resa (https://gum.co/KoRUT)

Vid 2000 like på min FB sida (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) så kommer jag lotta ut läggningar och budskap så in och gilla <Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger lut nya läggningar och erbjudanden.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCqkSLZg-mJDQD7Kiuc_JLmw
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bolk som är på engelska
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.colm/groups/17216590338984
Min podcast: anchor.fm/tarot-angels eller https://tarotandangels.podbean.com/
Gumroad för produkter eller extended readings : https://gumroad.com/tarotandangels

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.’

Du sitter fast fortfarande och det känns utmanande på flera sätt för dig just nu och det känns tungt för några och för andra så handlar det om att du behöver fokusera på inre arbete så att du får nya perspektiv på saker och ting. Det kommer in en viss klarhet runt något idag som har tagit mycket energi och fokus från dig och du har väntat på ett tecken från universum och detta sker idag.
För andra handlar det om att det finns en relation som du har svårt för att ge upp eller släppa taget om och denna relation är inte så bra, men samtidigt så finns det något som håller dig tillbaka men nu kommer universum säga stopp och det kommer förändringar runt detta.

Det finns en person som lämnat dig då denna inte var redo för något mer och du känner dig sviken och slickar din sår nu. Det finns en känsla av ensamhet och isolering och det är viktigt att du är snäll mot dig själv. Sluta prata eller tänk negativt om dig för du har inte gjort något fel i detta.
För andra handlar det om att du är tydlig idag med dina gränser vilket kommer skapa distans mellan dig och någon person, men du känner att detta var det enda rätta att göra även om denna person inte kan hantera det så bra.

En återförening eller kontakt igen med någon som du haft det jobbigt med, men nu så har det skett förändringar vilket gör så att ni får en nystart. Njut för detta är något stabilt och ni båda har växt och utvecklats så se det nya som ni kan skapa och släpp det som var.

Kram Erika

 

 

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Är ni menade för varandra, 275 kr
Tittar på om ni är menade för varandra, varför träffades ni, en utmaning för er (svårighet, sår beroende på vad som kommer fram) samt annat som kan vara viktigt.

3 viktiga händelser detta år (positivt eller negativt), 200 kr
Tvillingsjälmeditation o övning, 350 kr

Du och din tvillingsjäl, 250 kr
Vad ni går igenom nu separat, vad ni behöver fokusera på samt spegling.
Budskap om dig och hen
Bra och dåliga saker kan komma fram så ha det i åtanke.
3 budskap – 200 kr
5 budskap – 250 kr
Vad du bör älska med dig själv, 200 kr
3 saker. En mening eller två om varje sak
3 månadersläggning, 300 kr
Ingen kontakt, 270 kr
Tittar på om hen tänker på dig, önskar hen kontakt, borde du kontakta hen, kommer hen kontakta dig i framtiden, om ja hur blir det.
5 bra saker, 250 kr
Tittar på fem bra saker som är på väg till dig
En mening eller två om varje sak
Ghosting/running, 250 kr
Har någon dragit sig undan eller har din tvillingsjäl distanserat sig så är detta för dig
Tittar på blockering, rädslor och annat som kan vara viktigt för dig att veta.
The good shit, 200 kr
Tittar på vad som är på väg till dig som är positivt samt budskap
Öppen läggning, 250 kr
Dett
a är en läggning där jag ser vad som kommer upp för dig, kan vara inom ett specfikt område men är en öppen läggning där jag skriver ner det jag får till mig och skickar till dig, samt råd.
Kärleksmeddelande från någon som hen vill skicka dig, men inte gjort än
5 meddelanden – 250 kro
10 meddelanden – 370 kr
Vad vill hen säga dig 2, 225 kr
Tittar på vad hen vill säga dig som hen inte gjort, varför hen inte gjort det samt något om vem det är eller om du vill ha ett meddelande från en specifik person uppge då namnet på hen.
Varför försvann hen, 225 kr
Tittar på varför hen ghostade dig, vad hen kände, om hen hör av sig igen eller inte.
Erikas kärleksspecial, 275 kr
Tittar på er vänskap, er kärlek, o detta kommer hålla eller om er relation kommer bestå samt vad ni kan hjälpa varandra med.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *