Dagens budskap måndag 11/1

Hej fina <3

Skolstart här och saker och ting är som vanligt igen eller nästan iaf. Jag satt och tittade lite grann på resor och längtar bort, men jag tror inte det går att resa förrän om ca 2 år som det ser ut nu vilket känns sådär.

Ändring! Jag kommer inte blogga på onsdagar istället för fredagar! Så inget budskap på onsdagar from denna vecka.

Vid 2000 like på min FB sida (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) så kommer jag lotta ut läggningar och budskap så in och gilla <Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger lut nya läggningar och erbjudanden.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCqkSLZg-mJDQD7Kiuc_JLmw
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bolk som är på engelska
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.colm/groups/17216590338984
Min podcast: anchor.fm/tarot-angels eller https://tarotandangels.podbean.com/
Gumroad för produkter eller extended readings : https://gumroad.com/tarotandangels

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om INGET resonerar är det INTE till dig!

Det undermedvetna kommer upp till ytan och det finns en del fokus på läkning här. För någon handlar det om att du sopa något under mattan som kommer tillbaka till dig idag och du vet att du behöver ta tag i detta även om det är jobbigt och utmanande.
När du tar hand om dig själv så kommer du även få ett annat flöde och vissa saker kan faktiskt ta fart nu och det finns en annan energi runt dig och du känner dig stark och du känner att du kan manifestera in vissa saker i ditt liv.

Du och en person har en tagit en time-out för det fanns för mycket drama och ni kunde hitta en lösning som fungerade för er och detta var en stor sorg som ledde till lite kontakt och stor distans. Du tänker fortfarande på denna person och hoppas att det kommer en andra chans för er.
För några få så kommer det in en andra chans efter en tids time-out eller paus och det finns saker ni behöver reda ut och ta hand om. Detta är inte så lätt för er pga besvikelser eller sår, men det är viktigt.

Det finns besvikna känslor för någon och det är som om du inte vet vad du ska göra, men det är viktigt att ta ett steg tillbaka för att tänka. Det finns lösningar runt detta som kommer visas för dig med tiden, men inte just nu då du inte är redo.

Du känner att du sitter fast mentalt och du kommer inte vidare nu och du har accepterar detta, men samtidigt så vill du komma vidare och detta gör att du känner dig frustrerad och väldigt irriterad emellanåt. Någon vågar inte ta steget ut här och sätta dig själv fri utan du håller dig själv tillbaka pga ansvar och förväntningar på dig.

Kram Erika

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Visioner för dig i 5D, 250 kr
Vad vill ditt högre jag visa dig samt råd.
Skriver ner det som kommer fram.
Vill ni samma sak, 250 kr
Tittar på om ni vill samma sak, om ja kommer ni dit eller inte, om nej – hur blir det då samt vad som kommer hända mellan er.
Är ni menade för varandra, 275 kr
Tittar på om ni är menade för varandra, varför träffades ni, en utmaning för er (svårighet, sår beroende på vad som kommer fram) samt annat som kan vara viktigt.
3 viktiga händelser detta år (positivt eller negativt), 200 kr
Du och din tvillingsjäl, 250 kr
Vad ni går igenom nu separat, vad ni behöver fokusera på samt spegling.
Vad du bör älska med dig själv, 200 kr
3 saker. En mening eller två om varje sak
Ingen kontakt, 270 kr
Tittar på om hen tänker på dig, önskar hen kontakt, borde du kontakta hen, kommer hen kontakta dig i framtiden, om ja hur blir det.
5 bra saker, 250 kr
Tittar på fem bra saker som är på väg till dig
En mening eller två om varje sak
Ghosting/running, 250 kr
Har någon dragit sig undan eller har din tvillingsjäl distanserat sig så är detta för dig
Tittar på blockering, rädslor och annat som kan vara viktigt för dig att veta.
The good shit, 200 kr
Tittar på vad som är på väg till dig som är positivt samt budskap
Öppen läggning, 250 kr
Dett
a är en läggning där jag ser vad som kommer upp för dig, kan vara inom ett specfikt område men är en öppen läggning där jag skriver ner det jag får till mig och skickar till dig, samt råd.
Kärleksmeddelande från någon som hen vill skicka dig, men inte gjort än
5 meddelanden – 250 kro
10 meddelanden – 370 kr
Vad vill hen säga dig 2, 225 kr
Tittar på vad hen vill säga dig som hen inte gjort, varför hen inte gjort det samt något om vem det är eller om du vill ha ett meddelande från en specifik person uppge då namnet på hen.
Varför försvann hen, 225 kr
Tittar på varför hen ghostade dig, vad hen kände, om hen hör av sig igen eller inte.
Erikas kärleksspecial, 275 kr
Tittar på er vänskap, er kärlek, o detta kommer hålla eller om er relation kommer bestå samt vad ni kan hjälpa varandra med.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *