Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Fortfarande lite hängiga och så här hemma, men det går framåt vilket är skönt. Den senaste tiden har det varit en del ångest här, men jag har också utmanat mig själv en del vilket triggar igång en massa.

Vid 2000 like på min FB sida (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) så kommer jag lotta ut läggningar och budskap så in och gilla <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com) Jag har inget intro än och kommer inte ha något flashigt intro just nu

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Självkärlek är viktigt för många idag och detta kommer vara en röd tråd för många denna månad också. Du behöver fokusera på dig själv, göra sådant du mår bra av och vara tydlig med dina gränser. Våga uttrycka dig själv och välja dig själv först. Det handlar om att kommunicera tydligt med dig själv och andra.
För andra handlar det om att du väntar och väntar på någon speciell efter en tid som singel och du är redo nu för kärlek och äventyr. Se till bara att du verkligen känner dig mottaglig för den kärlek du vill ha..
För andra handlar det om att du väntat på något ett tag som nu kommer din väg och detta kommer kännas fantastiskt och väldigt bra och lite av en dröm.

En Bjarne, Björn eller Johan blir viktiga för några idag. Det handlar om plötsliga vändningar och nya perspektiv. Det är som om dessa personer har blivit en annan och du kommer bli väldigt snopen eller lite chockad nästan. Ta emot detta och se vad som händer.
Någon har som sagt genomgått en förändring och har byggt upp sig själv från grunden eller tänkt om efter en tid av isolering. Avfärda inte detta för fort.

En cykel har kommit till sitt slut gällande en relation eller en situation som rör hem och familj. Detta är inte vad du ville eller trodde från början, men nu är detta ett faktum. Ni försökte, ge dig själv en klapp på axeln, för du förtjänar det. Det kommer bli bra, men ibland måste vi genomgå förändring och svårigheter för att växa..

Kram Erika

 

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Meh läggning, 250 kr
Känner du dig sådär eller halvdan kan detta ge dig klarhet Tittar på varför du känner som du gör, vad är det som håller dig fast i denna sinnesstämning, hur du kommer vidare/ur detta
Vem är på väg in i ditt liv, 250 kr
Vem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känna för dig, vad du kommer känna för hen samt deras agerande gentemot dig (dating, relation osv) 
Varför hen, 220 kr
Tittar på varför hen kom in i ditt liv, hens styrka samt vad hen är här att lära dig.
Stjärnregn, 270 kr
Tittar på vad du är här för att göra/utrycka, vad du kom hit för att läka, vad du kom hit för att lära dig samt en utmaning.
Vem finns med dig från andra sidan, 200 kr
Andekontakt.
Tittar på vem som finns med dig och något om vem det är/egenskaper
Hen, 275 kr
Tittar på om hen saknar dig, älskar hen dig, drömmer hen om dig, vad gillar hen med dig och kommer hen tillbaka.
En förälskelse, 250 kr

Tittar på dina förväntningar, verkligheten, hur du ska gå vidare samt vad du behöver veta om din förälskelse.
Tvillingsjälläggning 2, 350 kr
Tittar på er sammansatta energi. Syfte i detta liv, En viktig läxa för er, Vad ni kan göra för att stärka ert band, Vad speglar din tvilling i dig samt Hur du kan hjälpa er framåt
Du och hen, 250 kr
Er nu, utmaning för dig, utmaning för hen samt om det blir ni eller inte.
Hittar ni tillbaka till varandra , 250 kr
 Tittar på om ni hittar tillbaka till varandra och hur det blir, er framtid samt hens känslor för dig.
Relation, 250 kr
Tittar på vad du önskar. vad hen önskar, vad som binder er samman och hinder.
Er koppling, 200 kr
Tittar på er koppling/band samt något om er framtid
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Förlåtelse, 250 kr
Inom vilket område eller hur behöver du förlåta dig själv, känslor kopplat till detta samt vad som kan trigga dig.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

3-i-1 vägledning skriftligt, 519 kr
En variant av 3-i-1 samtal för dig som kanske inte vill prata i telefon och vill ha det skriftligt.
Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 vägledning där jag tittar på tidigare liv, din barndom och mönster. Syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig genom att göra dig mer medveten om vem du är och vad du behöver jobba med.
Det är viktigt att du är villig att svara på några frågor först. Jag tillämpar tystnadsplikt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *