Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Vid 2000 like på min FB sida (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) så kommer jag lotta ut läggningar och budskap så in och gilla <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com) Jag har inget intro än och kommer inte ha något flashigt intro just nu

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Det går bra för någon ekonomiskt eller karriärsmässigt och du står inför ett val nu. Du behöver välja A eller B och du har svårt för att fatta ett beslut nu och du söker svaren, men du har redan svaret. Det kan inte bli fel om du litar på din magkänsla i detta fall. Om det är svårt så sätt dig ner i stillhet, fundera på alt A först och skriv ner det du får till dig. Ta en paus och gör sedan samma sak med val B. Se sedan vad du skrivit ner och vad som är bäst för dig.
För andra handlar det om att du varit ensam ett tag och levt singellivet, men nu helt plötsligt så finns det två val inom kärlek. Det finns inget bra eller dåligt här utan följ ditt hjärta och gör det som känns bäst för dig.

Du har bestämt dig för att inte ta någon skit mer och stå upp för dig själv här. Du behöver även säga stopp här och inte låta andra säga till dig hur du ska leva ditt liv.
För andra handlar det om att det finns någon som har lite koll på dig nu och hur du har det, vad du gör osv. Denna person vill inget illa utan vill mer se om det finns en möjlighet till en andra chans mellan er eller inte. Du vet vem det är.
Det finns en jobbig svär/mor som lägger näsan i blöt alltför ofta och för mycket och detta för dig att bli oerhört trött och du känner att du vill vara ifred och det är dags att säga ifrån. Det kan bli jobbigt, men det är nödvändigt.

Du har varit besviken och jobbat en del med detta sår och nu ifrågasätter du om du någonsin kommer få det bra igen och om du kommer hitta kärleken osv. Du behöver släppa taget om negativa tankar och känslor. De finns ingen anledning till varför du inte skulle få det du vill, men det kanske inte kommer till dig precis på det sättet du vill eller tänkt …

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Meh läggning, 250 kr
Känner du dig sådär eller halvdan kan detta ge dig klarhet Tittar på varför du känner som du gör, vad är det som håller dig fast i denna sinnesstämning, hur du kommer vidare/ur detta
Vem är på väg in i ditt liv, 250 kr
Vem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känna för dig, vad du kommer känna för hen samt deras agerande gentemot dig (dating, relation osv) 
Varför hen, 220 kr
Tittar på varför hen kom in i ditt liv, hens styrka samt vad hen är här att lära dig.
Stjärnregn, 270 kr
Tittar på vad du är här för att göra/utrycka, vad du kom hit för att läka, vad du kom hit för att lära dig samt en utmaning.
Vem finns med dig från andra sidan, 200 kr
Andekontakt.
Tittar på vem som finns med dig och något om vem det är/egenskaper
Hen, 275 kr
Tittar på om hen saknar dig, älskar hen dig, drömmer hen om dig, vad gillar hen med dig och kommer hen tillbaka.
En förälskelse, 250 kr

Tittar på dina förväntningar, verkligheten, hur du ska gå vidare samt vad du behöver veta om din förälskelse.
Tvillingsjälläggning 2, 350 kr
Tittar på er sammansatta energi. Syfte i detta liv, En viktig läxa för er, Vad ni kan göra för att stärka ert band, Vad speglar din tvilling i dig samt Hur du kan hjälpa er framåt
Du och hen, 250 kr
Tittar på dig, hen, utmaning för dig, utmaning för hen samt om det blir ni eller inte.
Hittar ni tillbaka till varandra , 250 kr
 Tittar på om ni hittar tillbaka till varandra och hur det blir, er framtid samt hens känslor för dig.
Relation, 250 kr
Tittar på vad du önskar. vad hen önskar, vad som binder er samman och hinder.
Er koppling, 200 kr
Tittar på er koppling/band samt något om er framtid
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Förlåtelse, 250 kr
Inom vilket område eller hur behöver du förlåta dig själv, känslor kopplat till detta samt vad som kan trigga dig.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

3-i-1 vägledning skriftligt, 519 kr
En variant av 3-i-1 samtal för dig som kanske inte vill prata i telefon och vill ha det skriftligt.
Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 vägledning där jag tittar på tidigare liv, din barndom och mönster. Syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig genom att göra dig mer medveten om vem du är och vad du behöver jobba med.
Det är viktigt att du är villig att svara på några frågor först. Jag tillämpar tystnadsplikt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *