Tvillingsjälar september del 2

Hej fina <3

Här kommer budskapen för tvillingsjälar för den resterande delen av månaden. Jag läser energier, kommer inte skriva ut DF (divine feminine) och DM (divine masculine) <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com) Jag har inget intro än och kommer inte ha något flashigt intro just nu

Budskap

Någon behöver en paus här och verkligen vila upp sig och detta har att göra med att det finns en tredje part som har ställt till det på något sätt. Detta gör så att denna person behöver reflektera och det finns en del drama här som behövs tas hand om.
Rädslor dessa veckor som handlar om ensamhet och att bli övergiven vilket gör att någon inte kan riktigt tänka klart och får panik pga distansen som finns mellan er nu och det ser ut som om det kan finnas ett behov av kontroll pga denna rädsla, men denna person kommer ta hand om dessa rädslor sakta men säkert vilket kommer hjälpa hen.

När du/hen läker vissa delar från barndomen som har med ensamhet att göra så kommer du/henkänna en ny energi och någon kommer känna sig fri och som allt är möjligt när man jobbar aktivt på detta. Denna tid kommer handlar om reflektion och att verkligen se sig själv på djupet. Någon kommer spegla sig ordentligt.. men det kan också handla om att ni verkligen kommer spegla varandra denna tid och detta kommer kännas för er.
Det finns mycket ånger eller sorg denna tid också och det har att göra med att ni ångrar att ni inte vågade vara mer sårbara, säga mer och visa mer fast det är okej. Det är okej och inget är fel här utan allt är som det ska.

Meddelande från högre jag:
Jag är så tacksam för dig min älskade. Du ger så generöst och livet är annorlunda på ett bra sätt pga dig.

Allt kommer bli bättre, men vi behöver läka först. Kärleken i sig är läkande och det som är jobbigt kommer inte vara så för alltid. Var positiv och fortsätt framåt.

Kram Erika

För vägledning på din tvillingsjälresa skicka PM via FB eller mejl: tarotandangels@yahoo.com.

 

4 reaktioner på ”Tvillingsjälar september del 2

  1. Mia skriver:

    Jag var tvungen att lösa denna icen idag. Och det stämmer så väl just nu vart vi är. Det är därför jag har könt mig så nere i 2 dagar nu. Men när jag nu läser det här sö förstår jag vad det är vi går igenom nu. Tack Erika för att du finns här ❤❤❤🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *