Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Det ser ut som om du inte tänker kompromissa utan du vet vad du vill och vem du är. Du står stadigt i din kraft och du är beredd att möta ev hinder och motgångar idag på ett moget och sunt sätt. Använd din kraft på ett klokt sätt här. Det kan även vara så att det finns saker som du inte ser än, men du kommer få mer klarhet under dagen på ett eller annat sätt.
Det finns en person som står bakom dig och stöttar dig även om du inte kan se det just nu. Denna person håller på att samla information och läka sig själv, men hen finns där på avstånd och håller ett öga på dig.

En yngre person med blont hår och mörka ögon är viktig idag. Det ser ut som om hen har funnits på avstånd ett tag och inte pratat med dig, men helt plötsligt så dyker hen upp. Det ser ut som om denna person bor i skogen eller att det finns skog mellan er och idag träder hen fram.

Det första är att du har bråkat med någon när ni var på en resa till England eller så finns det någon som bor i England som det är lite spänt med just nu. Det kan också vara så att du bor i England nu och det finns konflikter runt dig. Dettta bråk eller konflikt har skapat en klyfta mellan dig och någon så att ni inte pratar eller inte pratar lika bra som innan, men var inte för ledsen för det ser ut som om det kommer in ett meddelande kring detta eller klarhet runt detta idag. Namnet Ben kan vara viktigt.

Kram Erika

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Smygtitt 2020, 250 kr (Tittar lite på vad som är på väg in i ditt liv nästa år när det kommer till kärlek, arbete/ekonomi, allmänt samt vad änglarna har att säga dig om 2020)
3 spådomar inför 2020, 175 kr
5 spådomar inför 2020, 250 kr (Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
3 månadersläggning 250 kr
Du och din tvillingsjäl – framtid, 250 kr (Tittar på dig och din tvilling och vad som väntar er i ett annat liv. Det kan vara blandad information)
En framtida vision, 170 kr.
Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

2 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *