Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Den senaste tiden har det varit lite utmanande med lite ångest eller rester som jag kallar det så det blir att meditera mer utan att för den sakens fly från allt för det hjälper inte alls.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonererar är det inte till dig.

Du behöver fokusera på att hitta din inre balans idag och inte leta så mycket i det yttre eller förlita dig på andra när det gäller din egen balans så gör saker som får dig att må bra. Fundera på hur du kan få energi nu för det finns en källa inom dig eller runt dig som du kan använda dig av. När du gör detta kommer du också känna att du har mer kraft att skapa och förverkliga en tanke eller idé som kommer till dig idag.

Det finns en kvinna i ditt liv eller runt dig som är hård och stram. Hon är van att bestämma och få som hon vill, men på sätt som du inte gillar. Det finns en väldigt hård yta, men egentligen är hon rätt snäll och mjuk innerst inne. Det ser dock ut som om du behöver distansera dig själv från denna person just nu då det inte är bra för din energi.
För någon annan handlar det om att du behöver säga det du tycker och tänker på ett sätt som får andra att förstå även om du kan upplevas som kall när du gör det. Sedan behöver du ta en paus från hen eller dem för att kunna reflektera i lugn och ro.

Det ser även ut som om en bäver kan ha ett meddelande till dig idag eller så blir du påmind av att stanna upp en stund och titta runt dig. Det finns mer än vad du tror och det ser även ut som om du kan hitta en skatt idag.

Det finns en yngre person som du är mycket intresserad av och som du åtrår väääldigt mycket. Du är intresserad av något mer, men denna person är inte där än då hen har ett fokus på annat i hens liv just nu. Hen är ganska trött och utmattad just nu så ge hen lite tid.

Kram Erika

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Smygtitt 2020, 250 kr (Tittar lite på vad som är på väg in i ditt liv nästa år när det kommer till kärlek, arbete/ekonomi, allmänt samt vad änglarna har att säga dig om 2020)
3 spådomar inför 2020, 175 kr
5 spådomar inför 2020, 250 kr (Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
3 månadersläggning 250 kr
Du och din tvillingsjäl – framtid, 250 kr (Tittar på dig och din tvilling och vad som väntar er i ett annat liv. Det kan vara blandad information)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
3 månadersläggning, 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

  1. Thayna Silva skriver:

    I mitt fall stämmer mycket bra att det finns en kvinna som är hård och stram, vet också vem det är och jag försöker att ta avstånd både fysiskt och känslomässigt men vet inte mer vad jag kan göra… det är rätt jobbigt denna situation men försöker att hålla mig lugn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *