Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Måndag igen. Jag har börjat studerat, en kurs om shadow work (skuggsidor) som är mycket informativ och spännande.

Det är en del som har skrivit till mig angående min julhjälp som jag sponsrar helt själv. Det finns tre presenkort, två på mat och ett på kläder. Det är dock inga stora summor utan ett bidrag. Är du eller någon du känner i behov av lite extra hjälp under julen så mejla till mig på tarotandangels@yahoo.com och berätta lite om din situation så har du chansen att få ett presentkort.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du har väntat och väntat på att må bättre kring en person eller situation och det har gått långsamt, men idag ser du en ljusning eller att du är på rätt väg. Det har varit kämpigt, men det blir bättre. För andra handlar det om att du går och väntar på att bli sårad eller att något dåligt ska hända mellan dig och någon och det skapar inte de bästa förutsättningarna precis. Hur kommer det sig att du tror att du ska bli sårad eller att saker och ting inte ska gå vägen? Prata även med andra om dina tankar och känslor.

Du är trött och du känner att du behöver ta en paus. Det har varit för mycket runt dig den senaste tiden och ni behöver du bara vila. Det ser ut som om du har jobbat på ett nytt projekt eller planerat för något nytt och det kommer gå vägen så ha tillit bara.
För andra handlar det om att du går in en mycket produktiv period där det ena projektet avlöser det andra, men glöm inte bort dig själv och dina egna känslomässiga behov. Det handlar om att hitta balans idag mellan måsten och nöjen.

Du väntar idag på ett samarbete eller att någon ska engagera sig i något som är viktigt för dig. Du har inte bråttom, men det är viktigt att du inte är för passiv här utan att du gör det du kan. Det kan även vara smart att göra något nytt eller något som faller utanför din vanliga rutin för du ska se att du får nya tankar och idéer kring detta då. Det ser ut som om det finns en yngre person med mörkt hår som har en viktig roll i detta.

Kram Erika

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Smygtitt 2020, 250 kr (Tittar lite på vad som är på väg in i ditt liv nästa år när det kommer till kärlek, arbete/ekonomi, allmänt samt vad änglarna har att säga dig om 2020)
3 spådomar inför 2020, 175 kr
5 spådomar inför 2020, 250 kr (Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
3 månadersläggning 250 kr
Du och din tvillingsjäl – framtid, 250 kr (Tittar på dig och din tvilling och vad som väntar er i ett annat liv. Det kan vara blandad information)
En framtida vision, 170 kr.
Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

4 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *