Dagens budskap måndag

Hej fina ♡

Hur är det med dig denna måndag? Jag hoppas du mår bra o att du får en bra dag samt start på veckan. Jag kommer vara ledig någon dag denna vecka också innan vardagen drar igång på riktigt.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Ett passionerat meddelande eller något passionerat kommer din väg idag. Det kan även vara så att du bör följa ditt hjärta och agera idag och inte vänta eller skjuta upp något. Det finns även en sexuell energi kring någon idag och det handlar om att du har en fysisk relation med någon och denna person är inte intresserad av något mer än det. Det finns en attraktion mellan dig och någon som ni behöver utforska mer för att veta vad som är vad.

Någon/några kommer hitta er själva mer och mer eller hitta tillbaka till dig själv. Det ser ut som om det finns ett behov av självkärlek idag. Du inser också att du inte behöver en partner, men att du gärna vill ha en partner. Om du har en relation finns det ett behov av balans mellan er och att ge varandra komplimanger, beröm mm på ett osjälviskt sätt.

Det finns ett extra budskap för tvillingsjälar och det handlar om att balansera det manliga och kvinnliga inom er samt vara medvetna om att det finns harmoni mellan er och en stark kärlek som du kan känna.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Smygitt inför 2020, 200 kr
Smygtitt hösten (sept,okt, nov), 170 kr
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *