Dagens budskap lördag

Hej fina <3

Jag brukar inte blogga på helgerna längre, men idag så blev det så även om det kommer lite senare än vanligt.

I torsdags var det min mammas sista cellgiftsbehandling. 6 månader av operation samt cellgift. Min mamma är en stark person som inte ger upp i första taget. Jag är så stolt över min mamma och hennes styrka. Vi har kämpat med henne. Det har varit många utmanande tankar och en hel del oro. Nu är det som en sten som föll från mitt bröst och det finns ett annat lugn. Änglarna vakade över henne hela denna tid då jag såg en vision om detta dagen då hon opererades.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Alla som bokar en läggning idag får ett budskap på köpet.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det ser ut som om det finns vissa konflikter idag samt en oro, men det är viktigt att se vad denna oro samt inre och yttre konflikter beror på. Du är redo att möta din oro och eventuell rädsla och du behöver inte tveka alls. Du fixar detta!

Det finns en person eller situation du inte riktigt kan ge upp än för du känner att du dras till detta hur mycket du än försöker att lämna detta. Det finns även en sexuell attraktion mellan dig och någon och det är inte det bästa, men ni kan inte ge upp detta än även om ni båda vet att detta inte är något som kommer fungera i längden. Andra behöver verkligen prata med denna person för det ser ut som om ni båda vill mer, men att ingen av er vågar ta steget.

Det ser även ut som om något plötsligt o oväntat kan hända idag.. som en blixt från klar himmel. Du kan också behöva göra dig av med vissa tankar eller få nytt perspektiv på saker och ting. Universum hjälper dig med detta.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra) Min själsfrände 2, 370 kr (Tittar på när ni kommer träffas, vad hen söker hos en partner, vart hen finns, framtida relation, personlighetsdrag, hens svagheter/styrkor samt rädslor)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *