Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Tack till dig som läser mina budskap, följer min FB sida, podcast, IG och som beställer personliga läggningar av mig. Tack för förtroendet du ger mig och jag är så tacksam att vara en del av ditt liv för en stund.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det ser ut som om du väntar på något och du är passiv. Det är viktigt att ta ett steg tillbaka ibland, men se till att du inte väntar för länge eller skapar fler blockeringar. Du släpper behovet av att alltid ha kontroll. Genom att dra dig tillbaka får du viktiga insikter. Du ser på dig själv och verkligheten på nya sätt idag.

Du behöver vara selektiv med vilka du umgås med just nu och vara rädd om din energi. Det ser ut som om du behöver spendera tid med dig själv också och reflektera. Trygghet och stabilitet är viktigt nu, men det är viktigt att vara öppen för andra perspektiv så var inte för envis.

Det finns ett ohälsosamt beteende runt dig eller hos dig. Detta handlar om att det finns för mycket av det goda.. Men även att det finns en stark koppling till någon, nästan en besatthet vilket inte skapar goda förutsättningar för framtiden. Det ser ut som om ingen av er kan hjälpa detta utan det bara är så och ni vet om detta, men kan inte göra så mycket åt det just nu.

Kram Erika

 

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Smygitt inför 2020, 200 kr
Smygtitt hösten (sept,okt, nov), 170 kr
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *