Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Tips mottages gärna angående min podd. Kommentera gärna om du har något du vill att jag ska ta upp.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det ser ut som om du behöver agera mer och jobba aktivt mot dina mål vad det än handlar om. Det kan även vara så att någon kommer uppfylla en önskan du har. Denna person är väldigt envis, karismatisk och drivande. Det ser även ut som någon önskan kan gå i uppfyllelse redan idag så ta emot detta.

Det ser ut som om du behöver göra dig av med vissa negativa tankar och personer som finns runt dig och gå din egen väg. Det finns ett behov av egentid och göra det du känner för utan pekpinnar från andra. Det är inte alltid lätt att lyssna inåt och göra det man vill, men det är dags nu.

Du funderar på detta med flytt eller att köpa sommarstuga, men först behövs det mer balans. Det ser även ut som om andra påverkar din dröm eller önskan här och ni behöver mötas i mitten.
Det ser ut som om någon sitter fast och inte kan komma framåt då du fortfarande tänker på ett svek eller då det finns en situation där någon behandlade dig fel som påverkar dig.

Det är viktigt att sätta gränser och att du är selektiv med vilka du umgås med för det finns någon runt dig som inte riktigt är sig själv. Det kan även finnas lögner här så var medveten om detta och säg inte vad som helst till vem som helst.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Smygitt inför 2020, 200 kr
Smygtitt hösten (sept,okt, nov), 170 kr
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr
Transformerande samtal, 300 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *