Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Nu är det fultt upp och jag känner att några dagars ledighet nästa vecka blir skönt. Jag ser fram emot det. Då blir det bad igen hoppas jag. Min yngsta har lärt sig simma under vattnet och vill helst bada hela dagarna..

Andlig cirkel/träff i Falun i september. Där vi träffas en gång i veckan för att dela erfarenheter, umgås och träffa likasinnade. Fika kommer finnas till självkostnadspris. Kan bli olika teman och lite meditation också. Mejla vid intresse.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon. Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Jag hoppas börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det ser ut som om något kräver tid och arbete och inget kommer gratis. Det ser ut som om något problem uppstår på din arbetsplats eller som är kopplat till arbete. Om du funderar på att lämna eller stanna kvar på ditt jobb så känns det första alternativet bättre.
Det är viktigt att våga drömma idag när det gäller arbete och karriär. Tro på dig själv och att du kan få det du vill trots att det kräver en del från dig.

En unik chans eller möjlighet kommer din väg.. en chans på miljonen, så tveka inte. Detta är det du önskat och frågat om så bara ta chansen! Det är viktigt att du fortsätter tro på detta och behåller en positiv attityd.

Du behöver kommunicera det du känner till andra och dela med dig så att andra vet vart dem har dig. Ju mer du ger desto mer får du tillbaka. Det kan även vara så att någon uttrycker vad hen känner för dig idag och detta kommer lite oväntat. Någon behöver även din hjälp gällande kärlek och relationer.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr Tvillingsjälläggningar från 190 kr
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra) Min själsfrände 2, 370 kr (Tittar på när ni kommer träffas, vad hen söker hos en partner, vart hen finns, framtida relation, personlighetsdrag, hens svagheter/styrkor samt rädslor)
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr
Passar ni ihop 175 kr (personligheter, drömmar/mål, lojalitet o framtid)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
Två kraftdjur och budskap 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *