Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Långfredagen idag och många ska iväg till sina nära och kära och fira påsk. Jag önskar dig/er en underbar helg med massa kärlek och värme. Jag ska fira med min lilla famil. Mamma kommer inte i år då hon fick cellgift igår. Mamma har en elakartad cancer… Jag vet att det kommer gå bra för det måste det bara, men just nu är det jobbigt.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Idag känner du dig ensam och det förflutna kan göra sig påmint som en händelse i barndomen som påverkar dig än. Du är långt från din familj eller så har du väldigt lite kontakt med din familj vilket känns extra svårt då det ä påsk och andra högtider.

Du är redo för något nytt.. du har väntat och väntat och äntligen så blir det som du tänkt dig på något sätt idag. Det handlar om att du äntligen vågat ta steget genom en dörr som öppnats för dig och möjligheterna är oändliga.

Du är tillfreds, mår bra och du är runt personer som får dig att må bra. Många firar med nära och kära idag. Det dricks och ät gott och allt är precis som det ska. En önskan kan uppfyllas idag.

Du träffar någon du inte träffat förut och det kan handla om din partners familj eller syskon.. Det kommer bli bra. De kommer gilla dig så oroa dig inte. Om du ska ut senare ikväll och fira eller på fest så kommer du träffa någon som får dig att känna “Wow”.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com6 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

 1. Anna-Lena skriver:

  Hej!
  Kul att läsa dina Taro läggningar.
  Skulle gärna vilja ha lite hjälp.
  Tänker kärlekstriangeln, vi har jätte trevligt ihop och gjort kul saker ihop.
  Vill gärna att han ska vara rätt man för mig, men tvivlar på om han någonsin kommer älska mig på riktigt. Ska jag gå vidare el invänta honom?
  Hur gör vi betalning? Swich eller ?
  Ha en skön påsk.
  Mvh Anna

 2. Leischa skriver:

  Sänder mängder med kärlek och ljus till din mamma och till dej🙏🧚‍♀️💜💚💜🧚‍♀️🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *