Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det är viktigt att vila och ta en paus idag från vissa saker så att du kan ta bättre hand om det vid ett senare tillfälle för det blir inte bra om det finns för mycket att göra så prioritera rätt och ta hand om dig själv. Det är väldigt viktigt att du gör saker för dig själv också. Det är viktigt för att få mer balans runt dig och inom dig.

Det finns en person som du känner dig väldigt dragen till och det finns en stark attraktion här, men det finns också en obalans och någon känns ganska negativ och gör saker som inte är så bra eller hälsosamma. Det krävs att göra något annorlunda och bryta cirkeln. Det är också viktigt att verkligen våga göra det som behövs för att förbättra situationen.

Det finns något meddelande som kommer din väg idag och det ser ut som om detta är något du väntat på. Detta meddelande kommer kanske överraska och skaka om dig lite grann, men det kommer också bidra till att det finns rörelse framåt för dig och även hjälpa dig.

Kram Erika

8 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *