Dagens budskap fredag 21/1

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det finns framgång eller liknande runt dig och det är viktigt att du omfamnar detta och ger dig själv en klapp på axeln. Du känner dig lättad och du känner dig uppfylld, men det är som om rädslor och besvikelser påverkar och det är viktigt att släppa det. Det som var är inte det som är nu. Det är viktigt att du tänker framåt och inte bakåt. Agera inte på rädsla utan från potential.

Det finns saker som du inte ser riktigt än, men du kan känna att det är något som är på väg din väg eller som är på väg att klarna. Det kommer, men det kräver lite mer tid. Det är viktigt att ta hand om dig själv först och sedan andra.
För några handlar det om att det finns en relation som tar mycket energi och saker och ting känns svåra och det är som om ni inte kommer vidare trots att det finns kärlek och en känsla av att ni verkligen har något speciellt.

Tvillingsjälbudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Någon vill kasta sig ut och inte tänka så mycket på konsekvenserna utan vara mer i nuet medan den andra personen håller tillbaka och är lite avvaktande. Det känns som om denna person är något seg. Det finns så klart en stark kemi och attraktion mellan er, men det finns en obalans. Det är viktigt att göra det som behövs och inte vara rädd för det. Det krävs om ni ska få den där nystarten eller omstarten som ni vill. Det finns mycket rörelse och värme här, men det gäller att kunna ta hand om den också.

Det är viktigt att uppnå balans och även veta vad du ska göra och när för det kräver en försiktighet och att balansera agerande och tankar/känslor som är lite knivigt. Det är viktigt att ta hand om dig själv och dina behov. Det finns en vilja att röra er framåt, men det finns andra saker som är viktigare eller som ni behöver ta hand om innan detta kan ske. Det är inget fel på viljan, men inre arbete först.

Jag har grupphealing på distans för tvillingsjälar på söndag kl 20.00. Kostnad: 222 kr. Mejla vid intresse.

Trevlig helg!

Kram Erika

 

För personliga läggningar se, www.facebook.com/tarotangelslove eller tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap fredag 21/1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *