Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det finns saker som stör dig och du känner dig en aning förvirrad och det ser tu som om du inte riktigt vet vad du ska göra i all denna förvirring, men se helheten och låt inte detaljer förstöra för dig. Det finns en känsla av att du behöver komma vidare, men vet inte hur.
För andra handlar det om en resa du behöver göra, men det finns inte riktigt klarhet i detta och du vet inte riktigt hur du ska göra med detta. Det kommer falla på plats med tiden.

Det finns kommunikation eller någon nyhet som kommer leda till nya möjligheter för dig, men det betyder också att du behöver våga ta steget ut och verkligen åka med här. Det ser ut som om detta kommer ge dig fler möjligheter på sikt och det kommer vara bra för din utveckling.

Det finns saker som inte riktigt känns okej runt dig och du funderar på hur du ska ta dig ur detta eller komma vidare, men du behöver inte göra så mycket för saker och ting kommer lösa sig av sig självt eller genom hjälp fr universum osv.

Tvillingsjälbudskap
Ta det som resonerar – tack

Det jobbas på och det en ny balans är på väg in mellan er och det känns även som om ni kommer närmare varandra nu pga olika saker och faktorer. Det finns fortfarande mer inre arbete och ni behöver en annan balans mellan er, men det känns som om ni är på väg framåt.. så håll ut!

Det ser ut som om det är lite svårt just nu och det finns en viss distans, som om ni behöver vara själva och ta hand om era behov för att senare kunna komma närmare varandra och få en annan trygghet. Ni saknar varandra och det känns som om ni båda vill ses och umgås igen, men det går inte just nu pga omständigheter.

Meddelande från hens högre jag
Det finns många förändringar runt mig och jag försöker att vara i nuet, och tänka på att allt har ett syfte eller att det finns en mening med allt. Jag försöker se ljuset och det fina, men ibland är det svårt. Jag vill att du ska veta att min kärlek till dig är densamma och inget kommer ändra den.

Kram E

För personliga läggningar se Facebook (www.facebook.com/tarotangelslove) eller mejla: tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *