Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Hur har du det? Jag hoppas du har det bra. Här har det varit fullt upp känns det som, men helgen har varit lugn o skön. Hoppas du hade en fin helg.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det finns mycket runt dig och det finns en viss oro som tar över och påverkar dig en hel del och det är viktigt att fundera på varför du känner så. Det känns som om det finns en del stress angående något också då du känner att det finns förbättring och utveckling, men att inget händer. Det är viktigt att ta det lugnt och inte stressa fram något.

Du önskar att något ska hända med någon eller att ni ska få en nystart på något sätt, men det finns inte riktigt det engagemang eller modet som behövs. Det finns känslor här, men om ingen vågar eller om en stretar emot så blir det svårt. Det känns som om ni har bra förutsättningar egentligen, men det finns saker och omständigheter som försvårar och påverkar.

Det är viktigt att du fokuserar på dig själv och vad du behöver så att du kan läka och även komma till vissa insikter. Det kan vara klokt att ta en paus från vissa personer och situationer. Det är inte värt att trassla in dig i saker som du inte behöver.

Kram Erika

För personliga läggningar se Fb (www.facebook.com/tarotangelslove) eller : tarotandangels@yahoo.com

6 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *