Dagens budskap torsdag 19/8

Hej fina <3

Igår tänkte jag på min pappa och min biologiska pappa då min pappa begravdes denna dag och min biologiska pappa dog denna dag för en massa år sedan. Jag saknar dem så mycket, men på olika sätt. Det är en sorg jag lärt mig leva med.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten  – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Saker och ting behöver tid och det ser ut som om det kommer bli bättre, men det är inget som kan påskyndas utan det behövs tid och tålamod. Det finns ingen anledning att stressa fram något även om du är otålig.
För andra så finns det någon slags balans eller behov till balans och det kommer ta lite tid, men du kommer komma tid så oroa dig inte.
Det ser ut som om det finns utveckling runt dig och en relation som känns väldigt speciell. Ni triggar och hjälper varandra på olika sätt och det tar tid. Det är viktigt att våga så ett frö och se det växa med tiden.

Du har svårt att släppa taget om något eller någon nu och du försöker vara stark, men ibland så tappar du tålamodet eller lusten och även om du försöker komma vidare så är det svårt för du dras till detta eller tänker tillbaka och så fastnar du lite igen. Det är inte det bästa för du behöver låta dina känslor finnas där, men också se de som ett bra verktyg till utveckling och förändring.

Kram Erika

 

För personliga läggningar se Facebook eller mejla: tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag 19/8

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *