Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Nu känns det att julen börjar närma sig, men jag känner mig inte lika peppad i år av någon anledning. Det härligaste är att se barnen och få krama dem. Dricka varm choklad och äta god mat. Vi ska spela lite brädspel också har jag tänkt. Jag är inte mycket för traditioner på ett sätt och tycker det är viktigare att göra sådant man gillar och inte måste.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Det första är att du rör dig framåt idag och det ser ut som om det finns balans runt denna rörelse och det ser ut som om du kommer nå ditt mål. Det ser även ut som om en resa inom Sverige eller utomlands behöver planeras idag eller att du behöver prata med någon om detaljerna kring detta då det ser ut som om du kommer fira jul någon annanstans eller så kommer det någon/några till dig. Det finns även en person i denna ekvation som du har lite svårt för då hen är väldigt bestämd och svår att nå, men gör din grej bara.

Tur och expansion idag. Det ser ut som om du kan vinna något idag vare sig det rör sig om pengar eller något personligt. Det ser ut som om det är din tur idag då du väntat på detta. Det ser även ut som om du känner att allt är lite lättare idag efter att det varit tungt ett tag.

Du behöver fokusera inåt idag igen och se över vart du är och vart du vill i framtiden. Det kan vara bra att sitta i tystnad, läsa någon anteckning du gjort för ca 2-3 månader sedan. Det ser även ut som om en karräktar i en bok kan bli betydelsefull idag då det känns som om denna karaktär har ett budskap till dig.

Det ser ut som om en yngre man kommer din väg med ett meddelande som kommer ge dig en skjuts framåt och göra dig glatt överraskad. För någon så kommer det vara ett negativt meddelande som kommer få dig att känna dig låg och lite ledsen.
Det finns en hund som är viktig idag och hundens namn kan börja på B eller J. Det ser ut som om hunden har ljus päls och spetsig nos.

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt 2020, 250 kr (Tittar lite på vad som är på väg in i ditt liv nästa år när det kommer till kärlek, arbete/ekonomi, allmänt samt vad änglarna har att säga dig om 2020)
3 spådomar inför 2020, 175 kr
5 spådomar inför 2020, 250 kr (Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
3 månadersläggning 250 kr
Du och din tvillingsjäl – framtid, 250 kr (Tittar på dig och din tvilling och vad som väntar er i ett annat liv. Det kan vara blandad information)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
3 månadersläggning, 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *