Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Här går det i ett och jag har fullt upp, men vill så gärna ge er dagens budskap. Jag ska
försöka hinna med detta resten av veckan också.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.

Jag har även en grupp på Facebook, Tarot Änglar o Andlighet (https://www.facebook.com/groups/172165903389840/) dit du kan söka in.

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Det är viktigt att vara vänlig och snäll mot dig själv idag för det finns sådan kraft i det. Du är precis som en planta som behöver omsorg och omvårdnad. Påskynda inte processen utan var istället förstående och vänlig mot dig själv. Om du funderar på en situation så är det viktigt att du är förstående även i detta och inte försöker kontrollera utgången.

Det ser ut som om en situation kräver tålamod och tid. Dina änglar finns med dig på resans gång så du behöver inte oroa dig. Det är dock viktigt att du ser den större bilden speciellt om det handlar om andra personer också. Ha tålamod även om det är svårt just nu och du kanske funderar på om saker och ting någonsin kommer hända, men det kommer.

Någon har pausat något eller satt sig själv på viloläge eller så sitte du fast och kommer inte riktigt vidare. Det är viktigt att du accepterar saker som de är nu för att sedan kunna förändra den. Det är viktigt att du släpper behovet av att alltid ha kontroll. Du kommer upptäcka nya saker och få nya insikter.

Kram Erika

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Min guide 200 kr

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *