Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Tack till alla er som deltog i utlottningen <3 Vinnaren får sitt budskap skickat till hens mejl så kolla även din skräppost.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.

Jag har även en grupp på Facebook, Tarot Änglar o Andlighet (https://www.facebook.com/groups/172165903389840/) dit du kan söka in.

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

En ny fas i ditt liv är till för att firas och glädjas över. Oavsett om det är småsteg eller jättekliv så är det till för din utveckling och allt sker i din takt som det är tänkt. Du får det som du behöver.

Ditt inre barn är viktigt idag. Det kan handla om att läka ditt inre barn idag eller så triggas ditt inre barn idag av en händelse. Det kan även handla om att vara mer i nuet, vara mer spontan och göra det som du vill.

Någon kommer få svar på en fråga eller få mer info om en specifik situation idag genom meditation och att vara i tystnad. Det kan även vara så att det finns en fundering på detta med meditation och börja med det om det känns rätt. Du kommer få svar under din meditation.
(Meditation behöver inte vara att sitta i lotusställning på golvet utan det kan betyda att du sitter i tystnad på bussen och låter tankarna komma och gå eller så kanske du mediterar när du diskar)

Det finns mycket känslor kring dig och du kan känna dig överväldigad. Se till så att du inte drunkar i känslorna. Du behöver vara öppen och acceptera dina känslor även om du kan känna dig sårbar, men det finns en styrka i den där sårbarheten. Det är viktigt att se mer objektivt på en situation också och kom ihåg att söka bekräftelse inom dig och inte utanför dig själv.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *