Dagens budskap

Hej fina <3

Jag hoppas du har haft en fin vecka och att du hunnit med att göra något fint för dig själv och pyssla om dig själv. Jag har jobbat, mediterat och sänt healing så det har varit fullt upp.

När saker är svåra eller jobbiga så var i det som är en stund och acceptera dina känsloro tankar, men det är samtidigt viktigt att flytta ditt fokus och dina tankar för det är inte nyttigt att vara i det jobbig hela tiden för din energi och vibration blir automatiskt lägre och dina tankar sänder också ut det jobbiga. Jag säger inte att du ska glömma eller gömma jobbiga saker, men älta inte dag ut och dag in för du gör dig själv en björntjänst. Se det som fungerar och som är bra också <3

Dagens budskap

Du upplever konflikter i din relation, men också på en arbetsplats kan det kännas tungt och konflikter ligger i luften och du vet inte ritkigt hur du ska hantera detta på bästa sätt. Det ser också ut som ett fåtal av er har en inre konflikt gällande karriär och arbete och inte vet vilket väg som är korrekt.

En relation har tagit slut eller så hanterar du ett svek just nu från din partner vilket är tufft, men det kommer bli bra. För flera av er så tänker du på ett ex som svek dig och du undrar hur det är och vad som kommer hända. Ha tillit.

Klarhet och kommunikation kommer in denna dag och helg, men det är inte så konstigt med allt som händer planetariskt. Det ser ut som om detta kommer förändra saker och ting för dig och hur du ser på någon/t.

Någon av er har verkligen fått den relationen och hem hen önskat. Du är med den partner som gör dig lycklig och får dig att må som en prinsessa <3

Kram Erika

Höstläggning (september o oktober) 150 kr
Kärleks/relationsläggning 170 kr
Ett ämne/två ämnen 150/250 kr
Tvillingsjälläggning 170 kr
Vad känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr.
Erikas kristall läggning 125 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig (tarotangelslove@yahoo.com)

2 reaktioner på ”Dagens budskap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *