Dagens budskap

Hej fina <3

Nu är det intensivt med lejonportalen som når sin klimax samt nymåne på intåg. Det är skönt att ha kunnat vila lite mellan läggningar samt att det är lite lugnt och skönt här hemma då två av barnen är hos min mamma. Jag saknar dem, men det är nyttigt med en paus och tid ifrån varandra.

Jag kommer blogga när jag kan denna vecka och ev lite mindre nästa vecka också, kanske ända fram till skolstart och den veckan vi är i England kommer jag nog inte blogga heller. Sedan efter det kör mina kurser igång (mer info på min FB sida eller mejl) Jag planerar också in en andlig träff i höst. Bara säg till om det finns intresse.

Dagens budskap

Du behöver göra ett val angående stabilitet i ditt liv och detta påverkas helt klart av ditt kärleksliv. Det är viktigt att du väljer det som får dig att må bäst och det som ger dig stabilitet för själen. En ohälsosam relation eller en relation som inte ger dig det du vill ha är destruktiv i längden.

Du kan känna dig väldigt trött och sliten nu.. det är mycket som händer och det finns en känsla av att inte orka eller hinna med det du vill. Du känner dig frustrerad och vill att saker och ting ska släppa, men snart.. Du är nästan framme.

Kram Erika

Höstläggning (september o oktober) 150 kr
Kärleks/relationsläggning 170 kr
Ett ämne/två ämnen 150/250 kr
Tvillingsjälläggning 170 kr
Vad känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr.
Erikas kristall läggning 125 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig (tarotangelslove@yahoo.com)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *