Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Hoppas allt är bra med dig. Jag tog lite sovmorgon idag o därför är budskapet sent

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com


Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Något repeteras i ditt liv vilket betyder att du inte lärt dig det du behöver/ska från någon/t.Försök att identifiera vad detta beror på och försök göra annorlunda denna gång. Det finns vissa saker eller situationer som kommer komma igen tills du lärt dig det du ska. För någon handlar det om att stå på sig, sätta gränser och verkligen lyssna inåt. För andra handlar det om att följa med i det som sker och inte forcera eller kontrollera.

Du behöver kriga lite idag, men även hitta din inre styrka. Ge inte upp och kämpa på för du har det som krävs att komma vidare. Se bara till att du använder din inre kraft och vilja på ett bra sätt. Du är modig, stark och kan hitta lösningar även när det känns svårt. Det ser ut som om du kan behöva stå upp för någon annan idag och hjälpa någon som inte är lika stark just nu.

Det är viktigt med kommunikation idag och att du är tydlig med andra om vad du vill och behöver från dem. Det är viktigt att våga ta diskussioner eller samtal öga mot öga och inte via sms eller mejl och detta är enbart för att undvika missförstånd. Det ser även ut som om det är bristfällig kommunikation i en situation just nu vilket skapar lite kaos, men det blir bättre och eventuella missförstånd kommer kunna redas ut.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *