Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Äntligen känner jag mig lite lugnare då det varit mycket fram och tillbaka på sistone. Min ångest är på väg att släppa mer och mer. Det tar tid och det gäller att ha tålamod. Du som kämpar med panikångest vet hur utmanande det kan vara, men jag vill också säga att det blir bättre ♡

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten- tack)

Framgången är din och du kan faktiskt skörda frukten av det hårda arbetet du lagt ner. Hårt arbete belönas. Det är viktigt att du fortsätter framåt, var sann mot dig själv och vägra kompromissa om saker som inte känns bra.
Allt är precis som det ska så oroa dig inte. Fortsätt att jobba hårt och dela med dig av den kunskap du lärt dig. Det är inte tid att ligga på latsidan. Var stolt över dig själv och vad du åstadkommit. Allt som du vill ha kan bli ditt.

Någon är lite förvirrad eller kan inte riktigt se klart. Var inte orolig för du kommer hitta din väg och du kommer få hjälp på vägen. Börja att jobba mot dina drömmar eller mål. Be dina guider eller änglarna om hjälp på din väg. Ha hopp för du kommer komma dit du vill.

Det finns någon som känner sig splittrad just nu, men kom ihåg att allt hänger ihop med varandra och du är ett med allt. Även om saker känns splittrade och väldigt osammahängande just idag så är det inte så utan detta är en känsla eller illusion. Fokusera på det som ger dig klarhet. Försöka vara i nuet så mycket som du kan. Se den större bilden idag och inte bara en bit. När di kan se helheten kommer du få svar.

Det ser ut som det kan ha kommit in lite kommunikation från din tvilling i dina drömmar eller tankar. Det ser även ut som om universum kan ha skickat dig ett tecken eller två angående din tvilling. Mycket sår som behövts läkas och den maskulina börjar se saker klarare.

Kram Erika



Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

  1. Thayna Silva skriver:

    Läser din blogg varje dag men dagens alla meddelande kändes som det var menat till mig. Jag känner mig förvirrad och kan inte se saker klart eller ha KLARHET om vad det blir härnäst; som att jag står fast..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *