Veckobudskap vecka 13

Hej fina <3

Jag hoppas att du har haft en skön helg och att du får en fin start på veckan <3 Det kommer ev veckobudskap nästa vecka också.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove) Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida Veckobudskapen läggs ut söndag eller måndag beroende på tid mm. Det kommer bli något budskap den övriga veckan om tid och energi finns.

Veckobudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det ser ut som om det kommer att finnas kommunikation som kommer få saker och ting att röra på sig framåt och det finns saker som kommer att vara lite svåra också, men det kommer att vara positivt och även ge er en känsla av att det kommer lösa sig. Det finns något meningsfullt i allt detta och det kommer att finnas en klarhet runt allt.

Det finns rörelse framåt runt dig och det är viktigt för dig att fundera på vad som är rätt för dig och inte göra något förhastat. Det kommer att bli bra när du väl bestämmer dig för vad som är vad. Det är också saker som handlar om att du behöver våga ta steget ut och verkligen bestämma dig och även föra in en positivare energi. Det kommer att bli bra så lita till din egen kraft och beslut.

Trygghet runt en relation eller en person kommer att förbättras och det kommer inte kännas lika svajigt eller osäkert, och det ser ut som om denna person kommer att vara mer närvarande och frånvarande och det kommer att vara lite upp och ner. Det ser ut som om denna person fortfarande kommer att vara lite upp och ner, men inte lika svår.

Det kommer att kännas lite ensamt för någon eller att du behöver gå din egen väg nu och skita i vad andra tycker och tänker om vissa saker som inte har med de att göra. Det går inte att lyssna på andra för mycket eller rätta sig efter de gällande ditt liv. Du kommer få insikter och ökad medvetenhet eller kunskap om något.

Glädje för många denna vecka, och det se rut som om allt bara känns bra och lustfyllt och som om du har mycket energi och även kan slappna av. Det är något som kommer röra på sig och du kommer känna att livet leker och det barra är så härligt nu. Ta vara på denna energin och njut!

Kram Erika

4 reaktioner på ”Veckobudskap vecka 13

  1. Veronika skriver:

    Tack! Så underbart att höra. Jag njuter verkligen av att det känns lätt och luftigt att leva ❤️🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *