Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Mars nu så hoppas på lite vår feeling snart. Det har varit en tung period tycker jag och känner att det är fler som känner så.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove) Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida Veckobudskapen läggs ut söndag eller måndag beroende på tid mm. Det kommer bli något budskap den övriga veckan om tid och energi finns.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det är en person som är väldigt omtänksam, varm och som är väldigt självlständig som kan hjälpa dig på något sätt idag och det ser ut som om denna person är bra för dig och din karriär.
Andra vill att någon ska våga ta steget ut och bara säga som det är och visa mer, men det ser ut som om denna person är väldigt upptagen med annat nu och prioriterar annat just nu. Det betyder inte att han har glömt dig eller inte vill vara med dig.

En relation är på väg att utvecklas och det ser ut som om ni kommer nå nya höjder eller en nivå där ni känner er mycket mer synkade och där ni vill samma saker. Det är något som också handlar om att ni vill komma framåt för ni känner en stark samhörighet och det finns en känsla av att det är ni.

Saker och ting går runt nu och det är mycket och det gäller att orka med och detta kan göra att du känner att du behöver tacka nej till vissa saker, och det kan tyckas eller kännas tråkigt, men det är okej. Det är saker som behöver falla på plats och det tar mycket energi, men det är inte dåligt i sig och när allt har fallit på plats så kommer du ha mer tid till annat.

Tvillingsjälbudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det finns en stark kemi som hela tiden gör att ni dras till varandra på gott och ont, och ibland sker det fast ni inte är redo för att mötas igen, och det påverkar er mycket. Det finns mycket i barndomen att läka och ta hand om nu som verkligen inte kan vänta. Det inre barnet skriker efter omsorg och det finns någon som har djupa sår som rör övergivenhet. Ni ser varandra och förstår vad svårigheterna är, och det är också i de svårigheterna ni kan hjälpa varandra på olika sätt. Det första är att våga säga nej och sätta upp gränser när det blir för mycket. Om din tvillingsjäl påverkar dig extra mycket så kan det vara klokt att också fokusera på dig själv bara så att du får distans till hen.

Någon har svårt att släppa mönster och håller fast hårt vid rutiner och hur saker och ting ska vara och det gör att det behövs mer arbete, och genom att hålla fast vid detta så slipper man känna efter. Det är viktigt med självkärlek och även våga ta av sig rustningen för det finns förståelse, glädje och kärlek inom och runt dig.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *