Veckobudskap vecka 8

Hej fina <3

En ny vecka – härligt! Nya energier och möjligheter. Jag känner mig lite piggare, men jag har varit oerhört trött och det har varit utmanande ett tag med olika saker.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove) Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida Veckobudskapen läggs ut söndag eller måndag beroende på tid mm. Det kommer bli något budskap den övriga veckan om tid och energi finns.

Veckobudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det finns ett partnerskap som känns bra nu och där ni båda känner att det är där ni ska vara och det känns som om ni vill slå er ner på ett ställe och inte flytta runt så mycket. Ni gillar att resa och har rest mycket, men nu är det dags att slå er ner. Det ser ut som om ni har ett bra samspel och ni båda hjälper varandra att utvecklas och komma vidare. Ta vara på det och uppskatta det.
Andra känner att det är dags att börja dejta igen och att det finns potential att träffa någon på nätet som kan utvecklas till något mer så det är bara att ta steget ut nu. Var flexibel och utforska detta med nätdejting.

Någon har ett brustet hjärta eller känner att man sitter fast lite grann och det är för att det är en process att komma vidare och inte bara något som händer hur som helst. Det är viktigt att ge dig tid och ta det lugnt nu, och ta ett steg i taget med blicket mot framtiden och det som kommer, inte det som var.

Du kanske känner att du sitter fast mentalt eller att tankarna bara snurrar runt och du vet inte vilken väg du ska ta. Du kommer att känna mer för en sak och det är den du ska välja eller utforska. Det kommer inte vara en spikrak väg framåt, men det kommer att vara lärorikt och insiktsfullt på många olika sätt. Det kommer att bli bättre än vad du tror.

Det finns mycket kärlek och känslor runt dig och det får dig att känna att det kanske finns en annan energi runt dig. Det känns som om du också kommer få något fint meddelande från någon och det kommer att pirra till lite extra. Det finns också en känsla av att en specifik relation kan blomma nu.

En oro kan ta över eller en känsla av att du inte riktigt vet vad du ska göra och det kan vara klokt att ta hjälpa eller bolla med någon för att komma vidare. Det ser ut som om en annan person kan hjälpa dig att ge perspektiv och även en push framåt.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *