Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Jag hoppas ni har haft en fin vecka. Idag går ett av mina hjärtan ut 9:an så vi ska till skolan och titta på hen och se hen spela bas också. Det brukar vara så stämningsfullt på avslutningarna och jag blir alltid så rörd.
Jag hoppas du/ni får en fin skolavslutning och/eller student (eller att ni hade en fin skolavslutning och student)! Önskar dig en fin fredag och helg!

(Bloggandet kommer vara lite oregelbundet under en tid framöver då det är mycket just nu och jag vet inte när det kommer ändras. Även tvillingsjälbudskap kan utebli på fredagar en tid framöver)

Min egna orakellek på svenska för själsliga relationer är klar!
Det är en kombolek så du kan använda den på olika sätt. Dels så finns det ord för fri tolkning, men även budskap fr hens högre jag för att få mer insikt, går också att kombinera dem två för större insikt.
Finns att beställa för 399 kr inkl porto till din adress. OBS! Beställningsvara.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det finns en känsla av att universum kommer hjälpa dig idag eller under helgen med något som varit lite svårt för dig att greppa eller hitta balans i. Denna hjälpa kan komma din väg på flera sätt, antingen genom någon slags kommunikation eller genom ett budskap från musik eller naturen. Detta kommer ge dig klarhet och svar på hur du ska komma vidare eller röra dig framåt i allt det som sker/händer runt dig just nu.

Det finns en känsla av att det förflunta är på väg tillbaka till dig och vissa är glada för det och hoppas att det ska bli så för det känns som om det finns saker som vissa inte är klara med och som behövs redas ut. Andra känner dock ett visst motstånd och hoppas att det inte blir så, men ni som har ett visst moststånd kanske behöver omfamna detta och se hur du har växt och utvecklats sedan dess. Låt inte det som var ta så mycket energi för då ger du det automatiskt kraft och makt.

Tvillingsjälbudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det finns en djup kärlek mellan er och det finns en känsla av att den fördjupas mer och mer och denna kärlek är som en katalysator för er utveckling. Det känns nu och det ser ut som om det finns en hel del konflikter i relationen till er själv, men också mellan dig och din tvillingsjäl för ni gör saker på olika sätt. Det finns en del mönster som bla handlar om självkärlek och gränser som behöver fokus. Det går inte att ta genvägar och det ser ut som om den tvillingsjäl som är tillbakadragen eller distanserad verkligen triggar den andra och denna personen får verkligen refletkera över gränser och det är viktigt att inåt.

Någon orkar inte att det ska vara fram och tillbaka, och det känns som om du kämpat och kämpat och fått lite tillbaka och du har nu bestämt dig för att inte kämpa mer utan göra annat. Det är bra för dig  och du behöver lära dig tålamod och släppa kontrollen. Det är svårt, men nödvändigt i detta. Det ser ut som om det är viktigt att fylla på med energi för att det har varit utmattande och tröttsamt. Dt kommer vara värt det även om du inte ser det än.

Kram Erika

För personliga läggningar se: tarotandangels@yahoo.com

5 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

    • Anne skriver:

      Tack för budskap!
      Det är så mitt i prick som det kan vara!
      Jag kan berätta några saker utan att bli för långdragen. Jag bor i ett hus och haft en sån där olycklig period där flera saker gått sönder en efter en, först min internetradio, sen utebelysningen= flera ljuskällor, sen min värmeväxlare i huset, därefter en tvättmaskin! Till saken hör att min dåvarande man, som tyvärr inte är med oss längre, han var en riktigt duktig snickare, vi gillade verkligen att fixa med allt vad gällde hus, renoveringar och trädgård tillsammans och jag kan sakna honom något fruktansvärt mycket! Och han hade en kompis som var elektriker, de två var gamla klasskamrater från småskolan och hängt ihop i alla år! Och den här gamla kompisen till min man var och hjälpte mig att installera en jordfelsbrytare och lite annat el i mitt hus, för jätte många år sedan och min man har varit borta i snart tre år nu! MEN! Jag stod och tittade ut över en stjärnklädd natthimmel och tänkte på honom för kanske en vecka sen och sa högt till mig själv att, ” Tänk vad enkelt allt var förr när du var med mig”, hade du varit här nu, då hade jag fått hjälp av dig, men nu är allting så svårt! Jag kan ingenting om elen och fel på den, men när du fanns här då sa du bara till din gamle kompis och han kom och fixade felet! Jag skulle ju aldrig ringa och be han komma och hjälpa mig nu! Det skulle kännas som att jag skulle utnyttja honom och hans kunskap, för jag känner ju inte han så himla väl att det skulle kännas rätt av mig! MEN HÖR Å HÄPNAD! Min mans kompis ringer mig förra helgen och säger att han är så sugen på att åka iväg någonstans och typ hälsa på och träffa någon annan än de vanliga folket han har omkring sig. Då undrar han om han kan komma och hälsa på mig bara över dagen, om det skulle vara okay? Jag har fortfarande inte sagt ett pip om alla mina trasiga saker! Sen säger han att han hade tänkt på min man och saknar honom såklart! Han fick för sig då och säger att ”tänkte att du kanske behöver lite hjälp med något, för du är väl själv fortfarande”!
      Alltså det var så håret på mina armar stod rätt upp. Nu kommer det en elektriker och hälsar på imorgon som vill hjälpa mig!
      Går det ens att förstå?
      Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *