Veckobudskap inför v 44

Hej fina <3

Lov här vecka 44 så är osäker på hur många budskap det blir den kommande veckan, men något/några blir det. De kommer också publiceras lite senare än vanligt.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Veckobudskap inför vecka 44

Tecken från andra sidan kan bli mer påtagliga denna vecka och speciellt om du går igenom något tufft så kommer dessa tecken vara som en tröst för dig att komma vidare. Det finns också saker som verkligen behöver få ta plats och det finns en del läkning som behövs här. Det är viktigt att ignorera det. Det handlar också om att dina nära och kära på andra sidan vill påminna dig om hur fantastisk du är och att du är sååå älskad.

Det finns kommunikation runt något som varit lite svårt eller som någon gömt undan och det kommer kännas lättare och det finns även utveckling runt detta vilket kommer bli bra.
För andra handlar det om att det kommer någon form av e-post eller telefonsamtal angående en kurs eller utbildning som du har väntat på.

Någon känner sig antingen sviken av en person som står dig nära och som du verkligen känner en stark samhörighet, men du känner att det inte riktigt blev som du tänkte här och denna person har också gjort något som sårade dig.
Andra oroar sig för något som kanske eventuellt kommer hända mellan er, men saken är den att det inte hänt än så släpp alla “tänk om.. ” tankar och scenarion för det är ingen idé att lägga ner energi på det.

Det finns någon konflikt i det yttre eller så finns det en konflikt i ditt yttre som påverkar en hel del nu och du vet inte riktigt hur du ska göra i allt detta. Ta ett steg i taget och gör ingenting tills du har klarhet. Det är bättre än att säga något i affekt som kommer leda till fler konflikter eller skapa ännu mer förvirring.

Kram Erika

För personliga läggningar se: www.facebook.com/tarotangelslove eller tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Veckobudskap inför v 44

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *