Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

YT videos för stjärntecken inför oktober kommer läggas upp i slutet av månaden om allt går enligt planering.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens lite kortare  budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det ser ut som om saker och ting ser lite “stängda” ut eller att det finns något som blockerar din väg framåt och det ser ut så för att du behöver fatta ett beslut så att du får klarhet och kan tuta och köra för genom att inte välja så är det som om att någon/t annan som universum trycka på pausknappen. Var inte rädd för att fatta det beslut som känns bäst för dig.

Du uppmanas att ta det lugnt och ha tålamod (ja jag vet att detta inte alltid är ett sådant populärt ord) och vänta ut något innan du tar ett steg framåt.
Andra har väntat ett tag och nu så händer det äntligen något nytt och du kan ta ett steg framåt eller dyka ner i något som verkligen känns rätt.. Den som väntar på något gott… Det finns bra energier och möjligheter runt detta så se till att ha ett öppet hjärta bara.

Kram Erika

3 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

  1. Bonita werme skriver:

    Tålamod är svårt , fast just nu är det ett måste o ja försöker. Väntar på att allt ska vända tror själv efter nyår så vet ja ❤️🎈trevlig helg till dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *