Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens kortare budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

En yngre person kan behöva ditt stöd eller prata med dig idag om någonting som känns lite svårt eller om något som utmanar och som verkligen får hen att känna sig lite överväldigad.
För andra handlar det om att det finns en person i ditt liv som du har ett band med och fär några handlar det främst om en fysisk relation där ni vet vad som gäller.. oftast även om det också är lite krångligt och fram och tillbaka. För andra så finns det en relation, men ni behöver prata ut och ni behöver våga säga som det är för att komma närmare varandra.

Det behövs balans runt dig och det finns något som behöver utvecklas och växa med tiden och det kräver balans från din sida. Du har sått något frö så det är bara att fortsätta vattna och vänta tills det blommar. Det går inte att stressa fram något nu.

Det finns många tankar och hel del anklagande och även lite ångest, och du behöver ta dig tid för att fokusera på dig. Läka och vara i det som var för att komma vidare på din resa. Du har alla förutsättningar för att göra detta, men det gäller bara att ta steget och även om det känns utmanande nu så kommer det bli bättre.

Kram Erika

För personliga läggningar se Facebook, www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla: tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *