Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Jag hoppas du hade en bra helg. Min helg bestod av tandvärk så tandläkarbesök idag. Vet därför inte om det blir något inlägg imorgon eller onsdag.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens kortare budskap
Ta det som resonerar, lämna resten  – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det finns en relation eller något åtagande som påverkar dig en hel del och det finns behov av balans och det kan du/ni endast få genom engagemang och tid. Det går inte att sitta och rulla tummarna för det krävs investering. Det finns saker som behöver mer tid och det kommer gå bra för det finns en vilja att få detta att fungera och det betyder mycket. Det är lite svårt nu, men det är tillfälligt och det är viktigt att ge detta extra uppmärksamhet.

Konflikter i det inre eller yttre som påverkar dig en hel del. Det finns saker som verkligen du har svårt att få grepp om eller klarhet runt. DU behöver fundera på vad du vill i allt detta och om det hjälper eller stjälper dig samt vad det innebär.
Det finns en person som du dras till och som det inte riktigt känns bra med just nu och det känns som om ni har något osunt runt er vare sig det handlar om kommunikation eller distans. Du behöver fundera på om hen kan ge dig det du behöver eller inte för just nu känns inte hen så tillmötesgående.

Kram Erika

För personliga läggningar se Facebook (www.facebook.com/tarotangelslove) eller mejl: tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *