Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Oväntade saker mellan dig och en annan person tar fokus nu och det kräver en hel  del från er båda för att förändra och göra om. Det finns ett intresse och känslor, men omständigheterna gör det svårt och komplicerat. Det finns något som gör saker och ting komplicerat och det känns som om det finns behov av läkning och att ändra perspektiv eller så något på ett annat sätt runt er eller denna relation för detta kommer hjälpa er. Någon insikt kan komma er väg.

Det finns någon som känner sig osäker och sviken i en arbetssituation och det kan handla om en uppgift, kollega eller chef som gör det svårt och det är utmanande nu. Det är viktigt för dig att fundera på vad du kan och vill göra i denna röra. Du behöver tro på dig själv och stå på dig i detta.

Någon som du känner kommer höra av sig på något sätt idag eller så funderar hen på det och det handlar om att ni har saker ni inte är klara med och denna person vill kontakta dig och visa dig att hen lärt sig saker och är en annan person.
För några handlar det om en återförening som kommer vara bra för er och gynna er för det finns en helt annan energi och känsla mellan er.

Kram Erika

För personliga läggningar se Facebook eller mejla: tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *