Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Jag ska titta över min semester i helgen och återkommer med datum då jag inte kommer blogga så mycket eller väldigt begränsat. Det kan även ske lite förändringar redan denna månad gällande bloggandet, men återkommer med eventuella förändringar isf.

Vid 2000 like på min FB sida (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) så kommer jag lotta ut läggningar och budskap så in och gilla <Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger lut nya läggningar och erbjudanden.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCqkSLZg-mJDQD7Kiuc_JLmw
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bolk som är på engelska
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.colm/groups/17216590338984
Min podcast: anchor.fm/tarot-angels eller https://tarotandangels.podbean.com/
Gumroad för produkter eller extended readings : https://gumroad.com/tarotandangels

Vill tipsa om en bra coach/terapeut som finns online på FB och som tar emot klienter nu. Personen pratar dock engelska. Första samtalet kostar 20 brittiska pund pga corona osv. Han jobbar främst med ångest och alkoholism samt livscoach. Han har hjälpt mig mycket med min panikångest och det har varit bra tips som faktiskt fungerar i praktiken. Länken är här:  https://www.facebook.com/Anxiety-and-addiction-counseling-104739328333453
Bokas via PM eller mejl som ni finner på sidan.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det är någon som sitter och observerar saker och ting just nu och går ingenting och även om denna person har öppnat upp lite mer så finns det fortfarande reservationer och lite rädslor runt detta. Det ser ut som om denna person vill samarbeta eller prata med dig, men att det finns en känsla av att inte riktigt veta hur eller vad det kommer innebära.
Det finns ett projekt som finns runt dig, men du är lite osäker på om detta är bra eller inte och du vågar inte riktigt ge dig hän än.. Det är dock bra att göra lite efterforskning och se vad du kan få ut av dessa och vad det betyder.

Det finns saker du inte ska se eller veta just nu och istället fokusera på dig själv och ditt eget mående. Du behöver vila och du behöver ta det lugnt nu så att saker och ting känns lättare för dig. Du behöver fylla på med energi nu så att du kan ge mer av dig själv och även ha ett annat lugn.

En känsla av att någon kommer nå fram till dig på något sätt idag och detta kan vara någon som du inte haft kontakt med på ett tag och som du ändå har ett band till på något sätt. Det finns kommunikation runt detta och detta med kommunikation är inte er styrka, men det behövs.
För andra så handlar det om att ni kommer återförenas eller prata idag och detta kommer stärka ert band på flera sätt. Det ser ut som om ni växt och mognat och detta är bra för er.

Tvillingsjälbudskap 
Någon tittar tillbaka och kommer ihåg och det finns en viss sorg, samtidigt som hen vill skapa nya minnen och komma närmare dig. Hen vill finnas där på något sätt för dig. Det finns en känsla av att leva i det förflutna. Det ser tu som om den andra personen fokuserar på sig själv och inre arbete samt läkning, och detta är något som behövs. Det är a och o just nu.

Det finns en ny energi för några och att ni når nästa fas på er resa eller i er relation och detta är efter en viss transformation och mognad. Ni har jobbat mycket på er själva och vissa mönster som ni bär med er som ni behövde släppa taget om. Det finns någon som behöver släppa taget lite mer, men det kommer..

Det kommer kontakt mellan er på något sätt och detta är något som ni väntat på eller som behövs för er på något sätt och det kommer fynna er då det är svårt för er att släppa varandra. Det finns en stark kemi och det finns en balans mellan er känslomässigt.

Kram Erika

 

 

 

 

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Smygtitt sommaren, 200 kr
Soul purpose för er, 225 kr
Vad är du här för att lära dig, vad är hen här för att lära sig samt råd för er.
Öppen läggning om er, 275 kr
Tittar på vad som kommer upp om er samt råd
Vad kommer in i ditt liv/något positivt för dig denna vår, sommar, höst och vinter samt budskap. 299 kr
Vilket typ av band har ni, vad betyder ni för varandra, vad vill hen. 250 kr
Ser hen dig som en potentiell partner, 250 kr
Tittar på hur han ser dig, förutsättningar för er, något om er framtid
Personliga budskap
3 st – 200 kr
5 st – 290 kr
Kommer vi alltid vara ex eller kommer vi hitta tillbaka till varandra, 200 kr
Tittar på hur det ser ut runt er och om det kommer en åteförening eller inte.
Tittar på hur ni ska komma vidare, budskap om den närmaste framtiden samt budskap. 250 kr
Väntar hen, 225 kr
Väntar hen på dig, ska du ta första steget eller vänta samt budskap.
Hens tankar, hens känslor, kortsiktiga och långsiktiga mål för er relation. 270 kr.
Värsta och bästa scenariot med hen samt vad som är troligast att hända mellan er. 250 kr.
Är ni menade för varandra, 275 kr
Tittar på om ni är menade för varandra, varför träffades ni, en utmaning för er (svårighet, sår beroende på vad som kommer fram) samt annat som kan vara viktigt.
Du och din tvillingsjäl, 250 kr
Vad ni går igenom nu separat, vad ni behöver fokusera på samt spegling.

Ingen kontakt, 270 kr
Tittar på om hen tänker på dig, önskar hen kontakt, borde du kontakta hen, kommer hen kontakta dig i framtiden, om ja hur blir det.
The good shit, 200 kr
Tittar på vad som är på väg till dig som är positivt samt budskap
Öppen läggning, 250 kr
Dett
a är en läggning där jag ser vad som kommer upp för dig, kan vara inom ett specfikt område men är en öppen läggning där jag skriver ner det jag får till mig och skickar till dig, samt råd.
 Vad vill hen säga dig 2, 225 kr
Tittar på vad hen vill säga dig som hen inte gjort, varför hen inte gjort det samt något om vem det är eller om du vill ha ett meddelande från en specifik person uppge då namnet på hen.
3-i-1 vägledning skriftligt, 519 kr
Tittar på tidigare liv, barndom/mönster och vad du behöver läka.
Du behöver svara på några frågor innan. Detta sker skriftligt.
Skicka PM vid intresse. Väntetiden varierar.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *