Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Har du haft en vecka och vad ska du göra i helgen? Adventspynta kanske? Det blir väl att sätta upp någon adventsljusstake och lite sådant, men inte för mycket pynt.

Vid 2000 like på min FB sida (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) så kommer jag lotta ut läggningar och budskap så in och gilla <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCqkSLZg-mJDQD7Kiuc_JLmw
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com) Jag har inget intro än och kommer inte ha något flashigt intro just nu

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig

Du har allt du behöver för att röra dig framåt och du har turen med dig på din sida idag. Du kommer kunna manifestera det du vill och tänk på att visualisera det du vill ha.
Det finns någon som önskar att det ska komma ett besked din väg och oavsett om det sker eller inte så känns det som om du har sista ordet i allt detta så våga.

Ny kärlek för någon och detta är en person som är väldigt lojal och pålitlig. Det är ingen som du behöver tvivla på, men du kommer ändå göra det då denna person inte är så kommunikativ eller snabb av sig och du är inte riktigt van vid detta. Överkommer du detta så kommer det gå bra för er och det ser ut som om det finns potential mellan er.
För andra handlar det om att det kommer ett besked för dig angående jobb och detta har tagit ett tag, men det kommer vara värt det för detta nya besked kommer göra dig gott och du kommer känna dig nöjdare och mer tillfredsställd.

Det är lite rörigt runt någon och det händer mycket nu. Du behöver hålla många bollar i luften och detta gör dig något tankspridd och lite spretig och det är okej. Det kan vara klokt att skriva listor idag och se till att du prioriterar rätt för dig. Låt det inte bli för mycket och att saker och ting hopar sig.

Tvillingsjälar
Jag ser dig i mina drömmar och jag drömmer om dig, men jag vill inte säga något och jag vill inte bli stressad eller pressad. Jag tänker på dig hela tiden, men det är det för jag vill inte göra något åt eller agera på det utan jag behöver vara ifred.

Det finns ånger och utmanande känslor runt någon här som har med det förflutna att göra då det ser ut som om det finns sår eller minnen från det förflutna som påverkar och utmanar, och det är viktigt att sitta med dessa känslor.
Den feminina energin behöver gå igenom healing och läkande som kommer hjälpa er och be ditt healingteam om hjälp för detta. Det är viktigt att våga läka hur utmanande och svårt det än är. Du kan även få budskap i dina drömmar eller under meditation som kan hjälpa dig med din healingprocess.
Det är svårt att vara i nuet för många och det är som en känslomässig berg-och-dalbana igen, men detta är tillfälligt. Du kan känna frustration och det hjälper inte för du känner att du sitter fast här och detta hjälper inte heller och det är bra att fokusera på dig själv för att lätta ditt sinne.

Kram Erika

 

 

 

 

 

Nyhet!
Vill du hitta din kraft och ta hand om dig och din inre kärlek är detta för dig.
Detta berör självkärlek, livmodern kraft, ditt inre barn o hur du kan hitta det du gillar. Du får praktiska tips som du kan använda dig av.
4-5 samtal där vi pratar om dig och hur du kan hjälpa ditt inre. Vägleda övningar och kortare meditationer ingår.
Max 45 minuter per samtal/session. Detta kostar 899 kr.

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

5 saker som hen gillar med dig, 200 kr
Kort information, max 1 mening eller 2 om varje “sak”
5 bra saker, 250 kr
Tittar på fem bra saker som är på väg till dig
En mening eller två om varje sak
Ghosting/running, 250 kr
Har någon dragit sig undan eller har din tvillingsjäl distanserat sig så är detta för dig
Tittar på blockering, rädslor och annat som kan vara viktigt för dig att veta.
The good shit, 200 kr
Tittar på vad som är på väg till dig som är positivt samt budskap
Öppen läggning, 250 kr
Detta är en läggning där jag ser vad som kommer upp för dig, kan vara inom ett specfikt område men är en öppen läggning där jag skriver ner det jag får till mig och skickar till dig, samt råd.
Kärleksmix 2, 270 kr
Tittar på vad hen känner, om hen är attraherad av dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst.
Kärleksmeddelande från någon som hen vill skicka dig, men inte gjort än

5 meddelanden – 250 kr
10 meddelanden – 370 kr
Vad vill hen säga dig 2, 225 kr
Tittar på vad hen vill säga dig som hen inte gjort, varför hen inte gjort det samt något om vem det är eller om du vill ha ett meddelande från en specifik person uppge då namnet på hen.
Varför försvann hen, 225 kr
Tittar på varför hen ghostade dig, vad hen kände, om hen hör av sig igen eller inte.
Tvillingsjälresan, 200 kr
Vart är ni nu energimässigt samt vad du kan göra
V
em är din själsfrände?  275 kr
Tittar på stjärntecken, egenskaper, framtid för er samt vad denna relation kommer fokusera på.
Erikas kärleksspecial, 275 kr
Tittar på er vänskap, er kärlek, o detta kommer hålla eller om er relation kommer bestå samt vad ni kan hjälpa varandra med.
Distanserade själar, 300 kr
Tittar på dig, en distanserad själ, vad som binder er samman trots distansen, er koppling (energi), vad som separerar er samt råd.
Detta passar dig som inte hittat hen än eller om du inte riktigt vet vart du har hen eller vill veta mer om någon.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *