Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Alla känslor på en och samma gång i helgen och även nu. Det bästa är att bara vara i allt och acceptera alla känslor. Inte forcera eller kontrollera. Det har varit en del ångest om jag säger så , men allt är som det ska vara.

Denna vecka kommer jag att blogga mindre, men om det sker någon förändring i planeringar så märker du det 🙂 <3

Jag kommer finnas på telefonlinjen lite då och då under sommaren, främst förmiddagar. Agentnummer 897 ♡0939-1020990. Comviq/tele2 0939-1600200

Dagens budskap kan komma att publiceras lite senare under sommaren! 

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com) Jag har inget intro än och kommer inte ha något flashigt intro just nu

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Det finns en väldigt pigg energi runt dig och det ser ut som om du fokuserar på din egen utveckling idag och det finns även en del fokus på literatur och studier av något slag. Det ser dock ut som om du inte riktigt tror på dig själv och är rädd för att göra andra besvikna, men det finns ingen anledning att tänka såhär för du kommer fixa detta. Låt inte det förflutna eller tidigare erfarenheter definiera dig och din framtida framgång utan se dem som lärdomar.
För andra handlar det om att det finns en yngre person runt dig, men det finns en distans mellan er fysiskt och känslomässigt och detta är utmanande för dig och du känner dig ensam. Umgås med vänner eller familjemedlemmar för en boost.
För en tredje grupp handlar det om att du är intresserad av någon som är yngre än dig, men att du inte tror att denna person är intresserad eller så vågar du inte tro på att det kan bli något mellan er trots uttryckt intresse och kontakt. Ta steget här..

Du är besviken och du funderar på om det någonsin ska bli bättre och förändringar är på väg, men det handlar om att skynda långsamt här och inte stressa. Det ser ut som om du är lite otålig, men det bästa är att vara i det som är även om det inte är något du gillar väldigt mycket. Det är viktigt att ta hand om dina känslor och besvikelser nu.

Det finns något runt dig som håller på att ta fart/form, men du kan inte riktigt se detta då det finns saker som du behöver avsluta först. Det ser ut som om du även våga ta steget här för du fegar lite. Det är utmanande, men det kommer vara värt det. Du kan inte vara kvar i något som inte är bra eller menat för dig även om det är tryggt..

Kram Erika

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Hur blir din höst, 200 kr
Hittar ni tillbaka till varandra , 250 kr
 Tittar på om ni hittar tillbaka till varandra och hur det blir, er framtid samt hens känslor för dig.
Hur du kan hitta rätt person, 270 kr
Tittar på dig i relationer, vad du söker hos en partner, vad du ska titta efter, inre arbete här samt vad som kommer hjälpa dig i sökandet efter en partner.
Relation, 250 kr

Tittar på vad du önskar. vad hen önskar, vad som binder er samman och hinder.
Tvillingsjälar, 275 kr
Tittar på vad din tvillingsjäl vill att du ska veta, när det kan tänkas komma in kontakt, 1 budskap framtiden samt budskap för er nu.
Tvillingsjäl special, 250 kr.
Vad behöver ni läka, budskap för er nu samt budskap från din tvillingsjäls högre jag.
Transformation, 300 kr
Tittar på vad du går igenom nu, hur du kommer känn efter detta, vad du behöver göra nu, nära framtid samt budskap.
Er koppling, 200 kr
Tittar på er koppling/band samt något om er framtid
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Ny kärlek 3, 190 kr.
(Tittar på när kärleken kommer in i ditt liv, något om vem det är, potential för er relation)
Ska du gå vidare, 200 kr
Tittar på om du ska gå vidare, vad som händer mellan er senare samt råd
Kärlekssagan, 275 kr
Tittar på när ni kommer träffas, vad som kommer dra er till varandra, vem som tar första steget, er största utmaning samt något om er kärlek.
Förlåtelse, 250 kr
Inom vilket område eller hur behöver du förlåta dig själv, känslor kopplat till detta samt vad som kan trigga dig.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *