Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Jag känner att jag är lite trött och behöver vila och ta hand om mig själv nu efter flytt och en massa annat. Sedan fyller min dotter år nästa vecka också så då blir det att fixa lite till det.

Den senaste tiden känner jag att olika personer har testat mig och mina gränser. Det är viktigt att bli påmind ibland. Det finns saker som jag inte accpeterar längre och det är något jag inte kompromissar om längre för mitt välmående och energi kommer före. Detta är inte själviskt utan det handlar om självkärlek och sunda gränser.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden. Jag har bytt profilbild där utifall du funderar på varför det ser annorlunda ut.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com) Jag har inget intro än och kommer inte ha något flashigt intro just nu.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Det kommer in en ursäkt idag från en person som du haft det lite trassligt med ett tag. Även fast ni har haft många bra stunder så har den senaste tiden varit allt förutom det. Det ser ut som om du funderar på om detta kommer funka eller om det är dags att gå vidare.
För någon annan kan det komma in ett meddelande idag som ger dig en viss stabilitet och svar på en fråga du haft och som varit oklar för dig.

Du har en speciell koppling eller band till djur och natur. Du behöver vara nära djur och naturen idag för att hitta inspiration och även fira dig själv lite grann. Det finns vissa saker som du inte sett än, men ute i naturen kommer du hitta dessa svar. Det ser även ut som om ett eller annat djur kan komma med ett budskap idag som hjälper dig.

För någon handlar det om att det varit en separation mellan dig och en annan person, men att idag kommer prata eller smått hitta tillbaka till varandra och säga saker som var nödvändiga som ni inte vågat säga förut. Det ser även ut som om det finns saker som ni behöver kompromissa om om ni vill att detta ska gå vägen.

Du reflekterar och tittar bakåt mot det som var.. Du känner att du borde gå tillbaka och ta hand om något som du liksom inte är klar med, men det ser ut som om du har utvecklats och förändrats sedan dess och att du inte har samma förutsättningar nu som då.

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Din tvillingsjäl, 250 kr
Detta passar dig som inte träffat hen än eller om du är osäker på vem det är.
Tittar på hens själ, något om hens personlighet och utseende.
3 månadersläggning, 300 kr (kärlek, arbete/ekonomi och änglabudskap)
Saknar du någon som du inte har kontakt med? Det kan vara en familjemedlem eller ett ex osv. 200 kr (Tittar på vad hen skulle säga dig, potential för er att läka er relation samt annat som kommer upp)
Er koppling, 200 kr (tittar på er koppling och om framtiden. Behöver foto)
Ny kärlek 3, 190 kr.
(Tittar på när kärleken kommer in i ditt liv, något om vem det är, potential för er relation)
Numerlogi för dig och din partner/intresse, 200 kr
Vill du veta vad numerlogi säger om dig och din partners/intresses relation samt något om er som individer.
Ska du gå vidare, 200 kr
Tittar på om du ska gå vidare, vad som händer mellan er senare samt råd
Ljuset, 200 kr
Tittar på vad som är ljust/positivt i ditt liv, vad du behöver läka samt något hoppfullt runt dig.
2 ämnesläggning, 350 kr
Tittar på nutid, vad du ska tänka på och framtid.
Välj 2 av dessa ämnen/områden: kärlek, allmänt, arbete/ekonomi, änglar, älvor, universum

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

  1. Leischa skriver:

    Jadu, jag vet inte vad…tufft, förvirrat och turbulent på relationsfronten iaf. Där något tog väldiga proportioner, som hade kunnat redas ut men personen är under stark press så något gick istället i kras💔 Och pga detta, så känner jag mkt väl igen det du nämner, med att bli testad i sina gränssättningar🙏❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *