Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Hoppas allt är bra med dig eller så bra det bara kan bli. Här är det vinter igen och det känns lite sådär om jag ska vara ärlig, men det är fint för de små liven som kan vara ute och åka pulka och göra snögubbar <3 Alla årstider har sin charm helt klart.

Längre ner i detta inlägg hittar du mina erbjudanden och uppkommande event. Titta gärna in på min FB sida där jag har olika erbjudanden och massa andra läggningar.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 samtal där jag tittar på tidigare liv och din barndom genom samtal och healing där syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig. 599 kr.
Det är viktigt att du är ärlig och mottaglig för info under detta samtal. Jag tillämpar tystnadsplikt. Begränsat antal.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Det finns som vanligt flera olika scenarion och situationer här. Det första är att det finns någon som behöver en time out eller har en time out och väntar på något. Det kommer ett svar, men inte när du vill eller tror det ska komma, men det kommer.
För andra handlar det om att du har tagit en time out från någon som känns väldigt negativ och som bara vill ha drama och skapar konflikter fast det inte behövs. Om det handlar om arbete så finns det en eller flera kollegor runt dig som är som små giftormar och förgiftar alla runt dem. Du längtar varje dag tills du får sluta jobbet runt kl 17.00.

Du behöver ta hand om det förflutna eller tidigare liv här för att förstå dig själv bättre och för att öppna upp det förflutna behövs det vilja och ödmjukhet. När du jobbar på detta kommer du hitta delar av dig själv som kommer bidra till ditt eget välmående med tiden.
Någon kommer försöka föra dig bakom ljuset här för det ser ut som om det finns något hen inte är beredd att dela med sig av just nu och detta är något positivt, men du kommer få veta med tiden och även om du har detta på känn eller att du känner att någon inte är som det ska så spela med för du kommer få veta vad detta är.
En inbjudan till en fest kan komma din väg idag och tacka ja för denna fest kan ge dig något du inte förväntade dig.

Någon har bett om universum om en partner eller själsfrände och nu händer det. Denna person är på väg in i ditt liv, men det är inte någon du vanligtivs brukar falla för, men allt tvivel kommer vara som bortblåst för du förstår vem detta är.
För andra handlar det om att du ber om en partner till universum idag och universum kommer hjälpa dig, men inte på det sättet du tror. Universum kommer ge dig den person du behöver för att växa och utvecklas.
För andra ser det ut som om att du ber om klarhet angående en viss person som är yngre än dig på något sätt för det finns inte riktigt den klarhet här som du önskar.

Kram Erika

 

Uppkommande event
Jag kommer erbjuda en liten introduktion angående tvillingsjälar på Zoom. Det kommer bli en söndag mellan ca kl 20-21. Kostnad 150 kr.
Detta kommer bli en introduktion till vad tvillingsjälar är, syfte och vad du kan göra och detta är baserat på mina tankar, åsikter och erfarenhet. Det kommer finnas utrymme för frågor och diskussion under samtalet.

Retreat/workshop självkärlek 4-5 juli
En liten retreat 1,5 dag utanför Falun (Dalarna) nära natur och vatten. Fokus är självkärlek, healing och att hitta sig själv.
Det finns rum mot självkostandspris, alternativ kan annat boende ordnas mot självkostnadspris.
Pris: 1599 kr inkl frukost, lunch och middag.
Bokningsavgift 499 kr som inte betalas tillbaka. Resterande belopp betalas 4 veckor innan.
Återbetalning vid sjukdom kräver läkarintyg
Minst 5 personer.
Med reservetation för ändring.
Skicka PM vid intresse.

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt april, maj och juni 200 kr
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 200 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 200 kr (kanaliserad info och tarot)
Kärlek special, 150 kr (situation nu och när kommer kärleken in i ditt liv)
Kommer du hitta kärleken i år, 250 kr
(Kommer du hitta kärleken detta år, kommer detta vara hen du väntat på eller en tillfällig romans samt något om er framtid)
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

6 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *