Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Hur hämtar du kraft o inspiration..motivation ? Jag läser, lyssnar på musik, mediterar och går ut i skogen för där finner jag lugn och får fina idéer. Ibland handlar det bara om att sitta i tystnad och inte göra någonting. Det är dock viktigt att ta dig tid och hitta det sätt som fungerar för dig. Det finns några citat eller stycken som jag alltid återkommer till om det känns lite tungt <3 Det hjälper ofta. Jag är också en person som behöver prata och diskutera då det hjälper mig mycket och få höra någon annans perspektiv och tankar kan också bidra till ökad eller mer inspiration.

Tack för alla kommentarer, bokningar och samtal <3 Ni är så fina så tack igen <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bok som är på engelska 
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Min podcast: Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Det finns ett band till någon du inte kan släppa eller glömma så lätt då det finns en stark dragning här samt attraktion. Det är som om ni inte kan få nog av varandra.. men just nu genomgår ni ett slags test där det finns flera utmaningar runt er och det ser ut som om någons karriär eller ekonomiska situation påverkar relationen på gott och ont.
För andra handlar det om att du har avslutat en relation, men pga ekonomi mm så kan du inte bara ge dig av och lämna då ni är bundna till varandra praktiskt även om det inte finns några känslor kvar. Det kan även vara så att någon inte kan flytta eller lämna dig pga hens ekonomi eller situation.

Du behöver vara selektiv nu och se över vilka du umgås med och hur dessa personer påverkar dig för det ser ut som om det finns någon som inte är så bra för dig och du vet redan vem detta är, men du vill inte riktigt se det då denna person har haft en betydande roll i ditt liv. Det ser ut som om du inte kan komma vidare heller pga denna personen eller situationen.
För andra handlar det om att du tittar bakåt och lever lite i det förflutna, men fundera på varför du gör det och vad det är som gör att du är rädd för att röra dig framåt mot dina mål. Någon är rädd för att något inte ska gå vägen eller bli bra, men det blir bra så släpp din oro och visualisera den utgång du vill ha istället.

Det finns en separation som påverkar dig just nu och det är bara att acceptera alla känslor som kommer med detta för det hjälper inte att hålla allt inom dig. Det är viktigt att du sörjer det som inte blev, men rör dig sedan framåt så att du inte fastnar i det som var.

Kram Erika

 

 

Söker personer som vill prova på ett 3-i-1 samtal där jag tittar på tidigare liv och din barndom genom samtal och healing där syftet är att läka dig och vissa mönster som du bär med dig. 599 kr.
Det är viktigt att du är ärlig och mottaglig för info under detta samtal. Jag tillämpar tystnadsplikt. Begränsat antal.

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 250 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Ert band, 250 kr.
Tittar på ert känslomässiga och själsliga band samt potential för framtiden
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 200 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 200 kr (kanaliserad info och tarot)
Kärlek special, 150 kr (situation nu och när kommer kärleken in i ditt liv)
Kommer du hitta kärleken i år, 250 kr
(Kommer du hitta kärleken detta år, kommer detta vara hen du väntat på eller en tillfällig romans samt något om er framtid)
Är ditt ex din sanna kärlek eller finns det någon annan, 250 kr
(Tittar på om ditt ex är din sanna kärlek eller om det finns någon annan, hur känner hen samt finns det andra som är bättre för er)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

8 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

 1. Inger Nilsson skriver:

  Jag skulle gärna vara med i ett 3-i-1 samtal då jag tror att jag har mycket att läka. Min själ är gammal och min barndom var inte optimal. Har nog lyckats läka en del men tror det finns en hel del kvar. Dessvärre har jag tyvärr inte möjlighet ekonomiskt.

 2. Anneli skriver:

  Hej Erika,

  Varmt tack för dagens och andra dagars budskap. Ger stöd, insikter och påminnelser om var viktigt lägga fokus.
  Ofta känns det för mig som att förändring går så sakta, som att jag trampar i segt tuggummi och harvar på…
  Tack för att du delar med dig av dina gåvor och kunskaper, dina budskap är så intressanta och har flera dimensioner känns det som för mig…

  Varm tacksamhets kram,
  // Anneli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *