Dagens budskap måndag

Hej fina ♡♡

Tack till dig som läser, följer, mejlar, kommenterar och beställer läggningar av mig. Tack för alla fina ord som du skriver som verkligen berör mig på djupet.

Idag säger jag även grattis till min koreanska pappa som finns i mina tankar denna dag varenda år. När han levde och vi hade kontakt brukade jag alltid skicka en grattishälsning till honom. Så tacksam att han finns med mig än och för den där tiden vi spenderade tillsammans i Korea. Det finns så mycket kärlek och respekt än. Han var  mild, trygg och manlig min biologiska pappa. Han förmedlade en dikt till mig från andra sidan som var mycket fin.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också någon gång denna månad.
Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar är det inte till dig.

Du befinner dig vid ett vägskäl och du är osäker på vad som är rätt eller fel, men inget är direkt fel utan det handlar om vad som är mest rätt för dig just nu. Du har alla möjligheter framför dig och det är bara för dig att välja. Du kommer behöva välja bort något och det känns jobbigt så klart för det finns vissa förväntningar och besvikelse kopplat till detta också. Du gör det bara svårare för dig själv genom att inte välja alls.

Du har allt du behöver för en nystart gällande dig själv. Det ser ut som om du har jobbat med dig själv och är på väg mot något nytt som du riktigt kan känna i själen och hjärtat idag. Det är som om du har hittat din inre magi nu. Det ser ut som om det kommer överflöd, positva förändringar och/eller expansion din väg idag. Någon har tur med pengar eller lotter idag, men överdriv inte och köp 100 lotter osv.
För någon handlar det om att få en andra chans eller en nystart med en person som  det varit svårt med och det ser ut som om er relation är menad att vara och har ett gudomligt stöd här. Det är viktigt att ni båda är aktiva och inte gör det ni behöver här för att röra er framåt.

Du och en annan person är inte överens alls. Ni har olika åsikter och vill olika saker. Du tycker det vore bra att reflektera och fundera på saken medan den andra personen tycker ni ska testa och se vad som händer. Ni behöver kompromissa för att hitta den bästa lösningen som fungerar för er.
Det finns någon som helst vill ta en paus från sina kollegor eller arbetsplats då du känner dig uppgiven och som om du inte riktigt kan vara den du är eller att de inte förstår dina behov eller känslor.
För andra handlar det om att du och din partner inte är överens alls. Ni är olika, väldigt olika och även om ni ofta kompletterar varandra så gör ni inte det just nu. Du är mycket mer i dina känslor och behöver tid medan hen är en väldigt driven person som inte har tid att sakta ner. Det ser ut som om ni kommer mötas på mitten och hitta en lösning för er, men inte just nu idag utan lite längre fram.

Det kan även handla om att två personer inte är överens om boende eller en resa. Någon vill bo i en luftig och ljus lägenhet medan den andra vill bo i ett gammalt hus med grind. Om det handlar om en resa så vill någon till ett slott eller herrgård och den andra vill till solen. Kompromiss.. kanske en villa i solen?

Det blev många olika situationer här, men så är det ibland.

Kram Erika

 

 

 

Specialerbjudande!
Välj 2 av dessa läggning för 300 kr
1. Kärlek special (nutid samt när kärleken kommer in i ditt liv)
2. Miniläggning tvillingsjäl (gemensam energi o budskap)
3. 2 budskap 2020
4. 1 änglabudskap o 1 budskap från universum
5. 1 healande budskap o 1 budskap från älvorna
6. Vad du bör tänka på lite extra detta år samt budskap

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 200 kr
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Hur mår/gör hen, 190 kr
(Funderar du på någon i ditt förflutna eller någon du inte haft kontakt med.Tittar på hur de mår/är nu, känslor för dig, om det kommer in kontakt)
3 spådomar  2020, 175 kr
(Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 175 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)
Tidigare liv liten, 170 kr (kanaliserad info och tarot)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

  1. Elisabeth Johansson skriver:

    Hej. Skulle vilja ha en kärleks läggning. Nyligen singel. Den personen jag var med hade två förhållanden igång samtidigt. Ett med mig och ett med sitt ex. Sanningen kommer fram till slut ?
    Var det 190 kr för den?

    Mvh Elisabeth

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *