Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Redan fredag igen och tiden flyger iväg alldeles för fort. Jag kommer fixa så att min bok går att köpa i min webshop nu i helgen <3

Tack för alla kommentarer där du ger mig återkoppling eller feedback på budskapen <3 Tack till dig som beställt och beställer personliga läggningar utav mig. Snälla respektera att väntetiden varierar och jag återkommer till dig så fort jag kan.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också någon gång denna månad.
Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten  – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Du behöver släppa loss mer och inte ta allt så allvarligt för det handlar inte om din framgång eller vad du åstadkommit materiellt utan i slutändan handlar det om din själs utveckling och resa så hitta lekfullheten och den kraft som finns där.

Det finns två möjligheter här. Antingen så har du varit ensam ett tag och verkligen jobbat med dig själv och vem du är. Det har tagit tid och varit utmanande, men du gjorde det och du är nu redo för att öppna ditt hjärta och ta emot kärlek på ett helt annat sätt än tidigare och du riktigt känner detta idag.
För andra handlar det om att du och någon annan har tagit en paus från varandra, ett steg tillbaka för att reflektera och att ni idag har bestämt att höras av eller att det kommer in kommunikation då ni är redo att ta nästa steg.

Det finns funderingar kring en person som är något yngre än dig, men som får dig att känna dig så levande och vacker. Detta är inget du egentligen känner att du borde ge dig in i, men du kan inte riktigt låta bli. Denna relation är utöver det vanliga och det finns något så vackert och fint med detta. Det ser ut som om denna person får dig att känna dig sedd och vacker på in och -utsidan. Det är dock många som tycker och misstycker, men detta handlar om att de inte upplevt det eller att de önskar dem kunde leva ut alla sina känslor fullt ut som du gör.

För någon handlar det om att säga till någon hur du egentligen känner och tänker om hen för det ser ut som om hen känner för dig också och egentligen vet ni det, men ni har inte sagt något då båda är lite rädda för detta med känslor eller att prata om känslor…men någon måste ta första steget här.

En man med ljusare drag och rock.. kan ha en rödfärgad slips också kommer med ett meddelande eller har något att göra med en önskan som går i uppfyllelse som rör papper eller kontrakt.

Kram Erika

 

 

 

 

Specialerbjudande!
Välj 2 av dessa läggning för 300 kr
1. Kärlek special (nutid samt när kärleken kommer in i ditt liv)
2. Miniläggning tvillingsjäl (gemensam energi o budskap)
3. 2 budskap 2020
4. 1 änglabudskap o 1 budskap från universum
5. 1 healande budskap o 1 budskap från älvorna
6. Vad du bör tänka på lite extra detta år samt budskap

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Andra sidan läggning, 250 kr
(En blandning mellan tarot och mediumskap där jag använder tarot och mitt mediumskap och tar kontakt med andra sidan.
Vem kontaktar dig, hur ser hen på livet hen levde, något han vill dela med sig samt ett meddelande från hen)
Kärleksmix, 200 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
3 spådomar inför 2020, 175 kr
Hur mår/gör hen, 190 kr
(Funderar du på någon i ditt förflutna eller någon du inte haft kontakt med.Tittar på hur de mår/är nu, känslor för dig, om det kommer in kontakt)
3 spådomar  2020, 175 kr
(Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 175 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *