Dagens budskap måndag

Hej fina <3

I helgen var det födelsedagsfirande då min yngsta fyllde 10 år <3 Tiden går fort med de små liven. Man märker att man blir äldre själv när man tittar på alla barnen även om jag inte känner mig särskilt gammal och absolut inte min ålder haha.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Du är trött och överväldigad. Du har kämpat och det känns som om det aldrig tar slut, men det är viktigt att du sätter gränser här och prioriterar så att du känner dig mindre stressad. Du behöver stå upp för dig själv nu och säga stopp till dig själv för det är inte värt att göra för mycket så att du bränner ut dig eller går in i väggen här.

Det ser ut som om det finns en återförening för någon av er idag och detta är en med någon som är vädur, lejon eller skytt. Denna person har en mjuk sida och ett hjärta av guld även om det inte alltid känts/känns så. Det finns en annan balans här och en vilja att samarbeta och ni båda har insett att er relation är något speciellt. Det kan även vara så att denna person är kräfta, skorpion eller fisk.
Om det inte rör en återförening så kan det betyda att en person är på väg in i ditt liv eller att du kommer möta denna person idag och hen kommer ge dig balans och harmoni. Du kommer känna att du kan vara dig själv och sårbarhet är viktigt här.

Det ligger klarhet här angående det förflutna vilket betyder att du kommer kunna släppa taget om det som var och inte känna dig så fast vid detta. Det ser ut som om du har tänkt tillbaka mycket på det förflutna på gott och ont, men att du idag kan se helheten och att det fanns en anledning till detta.
För någon handlar det om att du behöver resa tillbaka till det förflutna fysiskt eller själsligt för det finns vissa svar där som du har förbisett eller ignorerat.

Någons tidigare liv har kommit upp också. Det finns en koppling till ett vitt eller ljusgrått stenhus samt en ung flicka m svart hår och klänning som känns lite sorgsen. Det ser ut som om detta utspelar sig i Italien eller Tyskland. Om inte ett tidigare liv så kan det handla eller relatera till någons barndom som du behöver uppmärksamma för att få svar.

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt 2020, 250 kr (Tittar lite på vad som är på väg in i ditt liv nästa år när det kommer till kärlek, arbete/ekonomi, allmänt samt vad änglarna har att säga dig om 2020)
3 spådomar inför 2020, 175 kr
5 spådomar inför 2020, 250 kr (Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
3 månadersläggning 250 kr
Du och din tvillingsjäl – framtid, 250 kr (Tittar på dig och din tvilling och vad som väntar er i ett annat liv. Det kan vara blandad information)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
3 månadersläggning, 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *