Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Det är inte alltid har tid att kommentera eller gilla alla kommentera jag får på FB och andra sociala medier, men uppskattar din kommentar eller dina ord så tack <3

Gilla gärna och följ min FB sida Tarot and Angels. Vid 1500 likes så kommer jag lotta ut läggningar och budskap.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det ser ut som om du funderar på om det finns långvarig lycka med någon eller om det är dags att gå vidare. Du behöver ta en titt på din situation och se vad det är som fungerar och inte fungerar här. För andra handlar det om att du hittat din lycka och du vet att denna relation är den rätta och det finns planer på att flytta ihop och det ser även ut som om samtal om en flytt eller samboskap kan bli aktuellt idag. Det finns även planer gällande giftermål eller att ta nästa steg i relationen. Det kan även komma en inbjudan till en förlovningsfest eller ett bröllop under dagen.

Du behöver tro på dig själv och att du vet vad som behövs för just dig. Du har så många gåvor och egenskaper som kommer ta dig framåt så tvivla inte på dig själv. Det finns även en annan person som påverkar dig och som kan få dig att se saker och ting med nya ögon. Denna person kan upplevas som lite svår och ibland hård, men hen har en mjuk sida så döm inte för fort.

Det ligger konflikter i luften idag och detta baserar sig på en besvikelse eller att någon har svikit dig. Ibland är det bättre att inte bråka utan att stå upp för dig själv på ett bestämt, men lugnt sätt. För någon handlar det om att någon kommer svika dig eller göra dig besviken idag och detta kommer leda till bråk eller diskussioner.

Någon vill säga att hen känner att ni har en bra grund och en stark kärlek. Ni har en gudomlig relation och denna person känner att allt är möjligt så länge ni är tillsammans.  Det kommer förändringar er väg och det som ni går igenom är en övergångsperiod som är nödvändig för er utveckling. Det kommer mer kärlek din/er väg.

Kram Erika

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Erbjuder nu andekontakt som sker via messenger vilket betyder att du behöver närvarande (chat) och kunna bekräfta vissa saker. Det kostar 300 kr.Jag kan ej bestämma vem som kommer och säger hej. Jag kan inte heller garantera kontakt.
Helande/balanserade samtal via Messenger eller Skype, ca 45 minuter. 399 kr.
Tittar på vart du är nu, vad du behöver för att komma vidare, hur du uppnår balans mm.
Tvillingsjäl läggning 13, 190 kr
Tittar på vad du behöver läka och hur denna process ser ut för dig för att komma närmare union, vad du behöver fokusera på just nu samt budskap.
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
3 månadersläggning 250 kr

Erbjuder även
Inre barnet samtal, 300 kr
Detta samtal passar dig som vill läka ditt inre barn. Detta handlar om sår från ditt barndom eller mönster som du bär med dig från din barndom.
Detta samtal består av en guidad meditation/samtal där du kommer möta ditt inre barn.
Det tar ca 30 min och du behöver vara ostörd under samtalet. Frågor och dylikt görs efter den guidade meditationen.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Transformerande samtal, 300 kr
Det tar 45 minuter, 300 kr.
Görs via messenger eller skype
Ett avslappnade samtal/meditation där du får möta din guide sam få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv och på sått förstå varför vissa känslor och mönster finns i ditt liv.
Du behöver vara oströrd under samtalet. Vi kommer även prata lite efteråt där jag kan sätta ord på det du varit med om och du får även möjlighet att ställa frågor.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

4 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *