Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Snart är min bok  om min andliga resa klar vilket är pirrigt och nervöst. Den kommer komma ut på engelska först och svenska när det finns tid för det. Det är lättare för mig att uttrycka mig på engelska på något sätt och det känns även mer naturligt för mig av flera olika anledningar.

Jag började först skriva på en bok om min adoption och mötet med mina biologiska föräldrar så det kanske blir en sådan bok i framtiden.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du har turen på din sida idag när det gäller det materialistiska. Det ser ut som om du kan vinna något också. Det ser även ut som om en annan yngre person kan ge dig tur eller komma med ett positivt meddelande idag. Detta sker mycket oväntat och plötsligt. Det ser ut som om denna person är något yngre än dig och har en rödbrunt hår.

Det finns ett svek runt dig och sårade känslor som du behöver fokusera på idag. Det finns ett behov av läkning, inre arbete och reflektion. Det känns tungt nu, men det kommer kännas bättre.
Det kan även vara så att du haft det jobbigt, men att du ser ljuset igen och du förstår att detta var nödvändigt för dig så att du kan röra dig framåt. Du har universums stöd och allt du behöver för att må bättre eller lyckas med det du vill.

Du kommer få klarhet idag och det ser ut som om universum har ett finger med i spelet här. Det ser ut som om du söker klarhet angående en person som du har ett känslomässigt band till och som du inte riktigt förstått dig på innan.

Du kan få en aha upplevelse idag och det ser ut som om du inte längre tvekar. Det omedvetna har blivit mer medvetet. Det ser ut som om du behöver kalla saker vid dess rätta namn. Se till så att du uttrycker dig själv på ett kärleksfullt sätt och inte kompromissar med din sanning.

Kram Erika

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Karmisk tvillingsjäl eller tvillingsjäl, 250 kr
(Vill du veta om du har träffat din karmiska tvillingsjäl/ sk falska tvillingsjäl) eller din tvillingsjäl? Vägleder dig.)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
3 månadersläggning 250 kr

Erbjuder även
Inre barnet samtal, 300 kr
Detta samtal passar dig som vill läka ditt inre barn. Detta handlar om sår från ditt barndom eller mönster som du bär med dig från din barndom.
Detta samtal består av en guidad meditation/samtal där du kommer möta ditt inre barn.
Det tar ca 30 min och du behöver vara ostörd under samtalet. Frågor och dylikt görs efter den guidade meditationen.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Transformerande samtal, 300 kr
Det tar 45 minuter, 300 kr.
Görs via messenger eller skype
Ett avslappnade samtal/meditation där du får möta din guide sam få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv och på sått förstå varför vissa känslor och mönster finns i ditt liv.
Du behöver vara oströrd under samtalet. Vi kommer även prata lite efteråt där jag kan sätta ord på det du varit med om och du får även möjlighet att ställa frågor.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

6 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

 1. Magdalena Stafström skriver:

  Spännande budskap, får se om det gäller mig. !
  O hoppas du kommer skriva boken om din adoption, är själv adoptivföräldrar till 2 st från Vietnam.
  Kram!

  • tarotangelsandlove skriver:

   Tack för att du läser mina budskap <3

   Det blir en liten historia om min biologiska pappa i den kommande boken.. Åh vad roligt att du har två stycken guldklimpar som är födda i Vietnamn <3

 2. Camilla skriver:

  Tack för dagens budskap det kändes väldigt positivt för mig. Jag vill väldigt gärna läsa din bok och om hur det är att vara adopterad, själv har jag bara adopterade vänner men jag kan tänka mig att det känns som att det är en pusselbit som fattas i vårt själsliga pussel av vårt jag,
  Jag läser dina budskap varje dag. Kram Camilla Bäckdahl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *