Dagens budskap lördag

Hej fina <3

Hoppas du har det bra denna lördag. Jag ska vila och gå ut en stund och bara vara i naturen i sol eller regn. Det bästa är att bara sitta på en sten och lyssna på allt som händer runtom mig.

Erbjuder nu tvillingsjäl samtal för 300 kr
Görs via messenger eller skype och tar ca 30 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Har även transformerande samtal där du möter din guide och tittar på ett av dina tidigare liv. Ca 45 min. 300 kr.

Min nya  webshop då FB sidans webshop inte är mobilvänlig: https://tarotandangels.storedo.com/

Här kommer dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Tvillingsjäl energier idag. Det ser ut som om det finns mycket känslor idag runt dig och din tvilling. Ni är inte fysiskt tillsammans, men ni ser varandra.. känner av varandra. Det ser ut som om ni rör er närmare åter/förening. Ni liksom tittar på varandra och ni känner i era hjärtan att något kommer hända snart. Det finns en eld som brinner starkt.

Ett avslut påverkar dig och får dig att tänka tillbaka på ditt förflutna och det är som om känslorna inte vill försvinna. Tankarna håller dig fast och det går runt, runt runt.. Du behöver bearbeta, reflektera och läka detta så att inte känslorna tar över eller tankarna för den delen. Gör dig fri från detta för det handlar inte enbart om dig, men ändå är det du som drar det tyngsta lasset och inte kommer vidare.

En flytt eller resa idag kommer göra dig gott, eller planering inför ett eller båda av dessa, för det ser ut som om du kommer få tid att reflektera. Du kommer hitta dig själv på något plan i sammanband med denna flytt eller resa. Det ser även ut som om du får en aha upplevelse idag angående detta.

Kram Erika

 

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

6 reaktioner på ”Dagens budskap lördag

  1. Marina Gunnarsson skriver:

    Jag skulle vilja veta om mitt ex ger mej en andra chans o vad som gjorde att det tog slut o om han mår bra o gått vidare 😇

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *