Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Det händer mycket nu, men det är härligt också. Denna vecka blir det att skriva på min bok för i slutet av oktober vill jag vara så gott som klar. Sedan blir det även att tillverka lite smycken <3 Det är väldigt avkopplande och lite som terapi för mig.

Erbjuder nu tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som kommer damsuga ut negativitet och balansera era energier.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar.  smycken, stenar, healing, samtal mm kommer inom kort.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det ser ut som om en person som du har en känslomässig och sjäslig koppling till kommer prata med dig idag angående ett nytt jobb eller något erbjudande av något slag och hen kommer behöva ditt råd angående detta. Detta erbjudande är potentiellt något stabilit och tryggt som hen kan bygga vidare på, men hen vet inte om det känns sådär rätt som hen vill. Om det inte handlar om detta kan det se ut som om det kommer lite romantik eller att något bjuder ut dig eller berättar hur hen känner för dig.

Hårda ord och diskussioner för några. Det finns en konflikt eller diskussion som tar mycket fokus idag. Det är mellan dig och en något yngre person. Denna person är ingen som håller tillbaka utan säger som det är och uttrycker sig ofta utan finess vilket inte hjälper saken. Det kan även komma in en ursäkt från någon idag som du haft det jobbigt med och som du bråkat med en längre tid, men nu äntligen lugnare det ner sig.

Det finns två personer runt dig och som påverkar dig på något sätt. En är mycket lugn och pålitlig. Hen har ett fokus på arbete och det materialistiska. Du vet att du kan lita på hen och fråga om råd om det behövs. Den andra är lite mer hetsig och mer bestämd. Du vet vart du har hen och det finns inga överraskningar här. Det är en person du gillar att prata och diskutera saker med, men ibland förstår du dig inte på hen. Det ser ut som om du behöver göra ett val här eller bestämma dig för att inte ge någon av dessa personer för mycket av din tid och energi då det gör dig förvirrad.

Kram Erika

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *