Dagens budskap fredag 13/9

Hej fina <3

Fredag igen.. fredag den 13:e är numera känd som otursdagen pga en historisk händelse som utspelades sig på 1300- talet och det senaste terrordådet i Paris hände också fredag den 13:e om jag inte minns fel.

Jag ska ta det lugnt idag då vi har sjukstuga här hemma och försöka förbereda lite inför fullmånen imorgon.

Min FB sida har fått en shop också där du kommer hitta alla min läggningar.  smycken, stenar, healing, samtal mm kommer inom kort.
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984

 

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du tittar tillbaka på det förflutna då det finns vissa känslor kopplade till detta och det ser ut som om du inte är riktigt klar med detta eller en situation som rör det förflutna, men snart så. Detta är väldigt tröttsamt och du känner dig utmattad känslomässigt och mentalt, men ge inte upp för du är snart framme. Det finns saker att läka och bearbeta och läkning är oftast en utmanande process.

Ett svek är centralt idag och detta har att göra med ett känslomässigt svek som gjorde dig besviken. Det kan vara så att någon behandlade dig fel, men du behöver inte göra så mycket utan bara fokusera på dig själv för den andra personen kommer universum ta hand om. Det ser ut som om någon av er kommer få en ursäkt från någon som har behandlat dig fel idag, men det är upp till dig om du accepterar denna ursäkt eller inte.

Du och din partner är inte överens idag..Det finns konflikter och diskussioner mellan er, men det finns ett starkt band mellan er och ni kan reda ut detta så länge ni har en öppen och ärlig kommunikation. Ett bråk eller diskussion är inte slutet eller en katastrof utan det gäller att hantera det på ett bra sätt.

Kram Erika

 

 

Några av mina erbjudanden/tjänster
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, Vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Tvillingsjälläggning 9, 225 kr (Tittar på vart din tvilling är i 3D och 5D, vad som sker i er connection, framtid o avlägsen framtid)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap fredag 13/9

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *